Barnens höstlov på Tivoli Hotel

Barnens höstlov på Tivoli Hotel

Alla aktiviteter äger rum vecka 42, från lördag 12 oktober till och med söndag 20 oktober 2019.

Lekland

Leklandet är ett område enkom för barn i alla åldrar. Här finns en massa roliga aktiviteter som bordsfotboll, bordtennis, Playstation och mycket annat. Varje dag äger också en teckningstävling rum där vinnaren belönas med ett pris! Området är bemannat varje eftermiddag och kväll, då det också är möjligt att delta i hotellets spännande skattjakt.

Tid: Varje dag kl. 07.00–22.00

Plats: ”Dansetten” på andra våningen i Harbour Tower.

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en mysig leklounge på andra våningen nära vår stora frukostrestaurang. Området är fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker. Det är det perfekta stället för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.

Tid: Alltid öppet.

Plats: På andra våningen i Harbour Tower.

Barnbio

På höstlovet förvandlas Tivoli lekrum kvällstid till barnens egen biograf där vi visar utvalda filmer på storskärm. Ett perfekt tillfälle för de barn som behöver varva ner med en bra film efter en dag fylld med aktiviteter.

Tid: Filmvisning startar kl. 18.30 respektive kl. 20.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Swimmingpool

Njut av ett dopp med familjen i vår stora upplysta pool – ett riktigt härligt sätt att umgås på. När ni har plaskat färdigt finns det möjlighet att basta.

Tid: Varje dag kl.06.00–22.00

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

Obs! Bastun är stängd varje söndag från kl. 12.00 och fram till måndag kl. 12.00 på grund av underhåll. Barn under tolv (12) år måste ha sällskap av en vuxen. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

VI ÖNSKAR DIG ETT SAGOLIKT HÖSTLOV HÄR PÅ TIVOLI HOTEL!