Pin it

Barnens sommarlov på Tivoli Hotel

Alla aktiviteter äger rum mellan den 29 juni och 11 augusti. Tivoli Breakfast Club äger rum mellan den 1 juli och 11 augusti 2019.

Tivoli Breakfast Club

Vi upprepar förra årets succé och ser fram emot att välkomna alla barnfamiljer till Tivoli Breakfast Club i sommar. Vår vackra kongressal förvandlas i samarbete med Tivoli till en förtrollande frukostrestaurang för barnfamiljer. Här får du uppleva äkta Tivoli-stämning hela dagen, med bland annat en Tivoli-ingångsportal och en vacker guldkaross i mitten av restaurangen. Det finns ett urval av olika barnbufféer med mat som är särskilt anpassad efter barn i alla åldrar.
Direkt från Tivoli Breakfast Club har ni även tillgång till vårt stora barnområde där barnen kan leka medan föräldrarna avnjuter en sista kopp kaffe i lugn och ro.

Dagligen kl. 07.00–11.00. 

Plats: Kongressalen i foajén på markplan mellan de två tornen


Barnens egen reception

Förra årets stora succé är här igen! Barnreceptionen är en reception som barnen kan gå till efter ankomsten till hotellet istället för att vänta i hotellreceptionen medan mamma och pappa checkar in på rummet. Här får barnen sin välkomstpresent och information om de olika barnaktiviteterna som hotellet erbjuder. De får också prova på vårt lyckohjul gratis och möjlighet att skicka gratis vykort eller gå på hotellets roliga skattjakt.

Bemannad dagligen kl.09.00–20.00. 
Stängt för paus kl. 13-13.30.

Plats: I Harlekins Eventyrland.
 

Harlekins Eventyrland

Barnaktivitetsområdet är ett stort, öppet och underhållande aktivitetsområde i en vacker miljö. Här kan barnen spela minigolf, leka i vår stora hoppborg, spela pingis, bordsfotboll, lufthockey och mycket mer. Vi har även en Gaming Lounge med Playstations och Nintendo Wii som föredrar det. Barnen kan också delta i vår teckningstävling med vinnare varje dag!

Tid: Dagligen kl. 06.00–22.00.

Plats: Lobbyn nära receptionen.

Tivolis lekrum

Vårt lekrum är en mysig leklounge på andra våningen nära den stora frukostrestaurangen. Området kommer att vara fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker. Det är det perfekta stället för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie. Varje kväll kl.18.30 bjuder vi också på barnbio, där vi visar de senaste barnfilmerna på storbildsskärm. Perfekt för barn som behöver koppla av efter en lång dag.

Tid: Alltid öppet.

Plats: På andra våningen i Harbour Tower.

Utomhuslekplats i Columbines Have

Besök vår Tivoli-lekplats med den härliga rutschkanan och njut av sommarsolen från ryggen på en av de nya stora bObles-krokodilerna.

Tid: Alltid öppet.

Plats: Columbines Have, utgång från andra våningen i Harbour Tower. 
 

Swimmingpool

Stor upplyst inomhuspool med takfönster och en härlig bastu.

Tid: Dagligen kl. 06.00–22.00.

Plats: Källarvåningen i Harbour Tower.

Obs!. Bastun är stängd varje söndag från kl. 12.00 till och med måndag kl. 12.00 på grund av underhåll.

Barn under 16 år måste ha sällskap av en vuxen. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.


TIVOLI HOTEL ÖNSKAR DIG ETT HÄRLIGT SAGOLIKT SOMMARLOV