Pin it

Parkering

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i anslutning till ett stort, videoövervakat parkeringshus. Parkeringshuset drivs av ONEPARK och har direktentré till hotellet via källaren.

När du kör in i parkeringshuset, registreras bilens registreringsnummer automatiskt av en kamera. Vid avresa betalar du för parkeringen vid en av de betalningsautomater som finns i parkeringshuset. Ange bara bilens registreringsnummer och betala beloppet. Därefter kan du fritt köra ut ur parkeringshuset.

Om du nyttjar parkeringshuset ofta kan du låta systemet spara din betalningsinformation och koppla denna till ditt registreringsnummer. På så sätt kan du komma och åka som du behagar och systemet kommer automatiskt sköta betalningen utan att du behöver göra något mer.

För dig som kör elbil har vi installerat elladdare på alla plan i parkeringshuset. På nedre däck finns en Pod Point-laddare med tre olika standarduttag, medan de övriga däcken har en Pod Point-laddbox.

Priser

  • Pris per timme DKK 25
  • Pris per dygn (över 7 timmar) DKK 150

 

Det finns cirka 500 parkeringsplatser i parkeringshuset och om det mot förmodan skulle vara fullt, hänvisar vi till följande möjliga alternativ:

Fisketorvets Parkeringshus
Det finns flera infarter vid Fisketorvet på Kalvebod Brygge
Två timmars gratis parkering, därefter betalning
Avstånd från Tivoli Hotel & Congress Center: ca 500 m.

ParkZone Mitchellsgade 2
Infart från Mitchellsgade 2
Avstånd till Tivoli Hotel & Congress Center: ca 500 m.
Parkeringsbiljett måste beställas online

DGI-Byens Parkeringshus
Infart från Ingerslevgade
Avstånd till Tivoli Hotel & Congress Center: ca 1 km