Pin it
Tivoli Hotel All Inclusive

Tivoli Hotel All Inclusive – allt-i-ett-paket

För att göra din vistelse i Köpenhamn så enkel som möjligt har vi samlat allt i ett paket. Med Tivoli Hotel All Inclusive får du en hotellvistelse, en entrébiljett till Tivoli samt en härlig middag på en av flera utvalda restauranger. Läs mer om paketet här.

I erbjudandet ingår

Övernattning i Tivoli Standard-familjerum med bäddsoffa till barnen
Frukostbuffé
Entré till Tivoli*
Åkpass (upp till 7 år) eller Åkpass Plus (8 år+) till Tivolis många attraktioner*
Virtual reality i Dæmonen (gäller endast Åkpass Plus)*
Ett spel på Hyggehjulet (gäller endast Åkpass Plus)*
Entrébiljett till Tivolis Akvarium*
Foto taget i en av attraktionerna/ballong som ett minne från dagen*
En måltid i en av flera utvalda restauranger på Tivoli*

*Gäller endast en gång per person och vistelse. Tänk på att du måste köpa en särskild All Inclusive-biljett till barn under 3 år, eftersom den inte ingår i priset för vistelsen. Du kan köpa biljetten på hotellet vid ankomsten. Pris 360 DKK. 

*Tänk också på att barn upp till 7 år endast kan få ett vanligt åkpass och alltså inte kan använda eller uppgradera till ett Åkpass Plus. Det beror på att de extra attraktioner som ingår i Åkpass Plus vänder sig till större barn. Till exempel ska barnet vara 132 cm långt för att få åka Dæmonen och därmed använda virtual reality-glasögonen. Om barnet är under 8 år men är längre än 132 cm är det kontrollören vid attraktionen som bestämmer om barnet får använda virtual reality-glasögonen eller inte.

Dessutom ingår

Tillgång till Tivoli Hotels populära swimmingpool, lekrum och utomhuslekplats. För de vuxna finns ett gym samt gratis wifi på hela hotellet.

från DKK 695,-

Pris per person för 2 vuxna och 2 barn (3-7 år)


Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Tivoli A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Tivoli A/S.

Boka 30 dagar före och spara 100 DKK per person.

Boka i god tid på Tivoli Hotel
Book Early från 595 DKK/person
för 2 vuxna och 2 barn (3-7 år)

 

Om ni bokar mer än 30 dagar före er vistelse kan ni spara 100 DKK per person. Book Early gäller för ett begränsat antal rum.