Pin it
Vinter på Tivoli
Vinter i Tivoli

Upplev Tivoli i vinterskrud

Tivoli fyller 175 år under 2018 och det firar vi med att utöka parkens öppettider med en ny säsong ”Vinter på Tivoli” som du kan besöka. Danmarks nöjespark kommer därför att hålla öppet under sportlovet, karnevalen och Alla hjärtans dag.

Under den perioden kan du bland annat äta en härlig middag på någon av restaurangerna i parken, åka utvalda attraktioner, se en musikal i Koncertsalen eller prova skridskobanan på det vinterpyntade Tivoli. ”Vinter på Tivoli” bjuder dessutom på många spännande överraskningar och nyheter.

Med detta paket har vi gjort det enkelt för dig! Du får en övernattning på Tivoli Hotel och entrébiljett till Vinter på Tivoli i ett. Boka din vistelse direkt och se fram emot en upplevelse på Tivoli, som tagen ur en vintersaga.

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Entrébiljett till Tivoli
Frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt
 

 

från DKK 750,-

Pris per person i delat dubbelrum

  • Tivolis öppettider

    Vinter 2020

    31 januari – 23 februari


Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Tivoli A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Tivoli A/S.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.