Pin it

Helgbrunch på Tivoli View

På Tivoli View Restaurant som ligger på elfte våningen erbjuder vi en läcker helgbrunch med fantastisk utsikt över Köpenhamn. Vår lyxiga brunchbuffé består av en mängd utsökta delikatesser och smakupplevelser utöver det vanliga. Njut av en unik brunchbuffé på Tivoli Hotel i Köpenhamn och dela upplevelsen med vänner, familj eller din bättre hälft.

Du kan boka bord varje lördag och söndag kl. 11.30–14.00.

Vi har en ny meny som uppdateras så snart som möjligt. Fram till dess kan du se den nya menyn på danska eller engelska sidan.

Obs! Vi försöker uppfylla alla önskemål om fönsterplatser, men kan tyvärr inte garantera det för alla. Tänk på att vissa bord har begränsad View och att enstaka bord inte har direkt View.

Välkomstbubbel

1 glas Mont-Marcal Brut, rosé. Cava och tryffelpopcorn.

Bakverk

Smörcroissanter

Nötbröd

Pumpabröd

Rågbröd med pumpakärnor

Surdegsknäckebröd

Frukost

Ekologis vaniljskyr med chunky granola med mandelsmör, chiafrö och quinoa

Marmelader från Hybengården

Skuren frukt

Ekologiskt smör med havssalt

Från havet

Teriyaki laxfilé med svart sesam

Ugnsbakad hälleflundra citron/basilikavinägrett

Soppa

Kokos/currysoppa med basilika och räkor

Tilltugg

Minichorizo i rödvin med chimichurrisås

Mangoskott med stekta tigerräkor

Rostade brödchips med hummus av chili och ugnsrostad paprika

Rostad bruschetta med långstekt fläskkött, sötsyrlig lök och ost

Från köksträdgården

Krämig fetasallad med gröna bönor, plommon och citronmandlar

Hjärtsallad med varmrökt norsk lax, rödbeta, keso, syltade valnötter och citron-dijonvinägrett

Sallad med bakad sötpotatis, äpplen, spenat, hasselnötter och granatäpple

Tomatsallad med mozzarella, basilika och quinoa

Från slaktaren och ostmejeriet

Ostplanka

Gorgonzola DOP Piemonte – Gouda – Manchego Grand Reserva – Prima Donna

Tillbehör: Spanska oliver – Citronmandlar – Marmelad med lök och päron – Chutney med tomat, chili och ingefära – Marmelad med nypon och havtorn.

 

Köttplanka

Salami Provencale – Fänkålssalami – Belgisk spickeskinka – Rullsylta med persilja och lök – Små snackkorvar

Tillbehör: Cashewnötter med lönnsirap och chipotle – Pesto – Aioli med basilika och vitlök – Dippsås med rosmarin, fetaost och citron – Relish med röd paprika och lök.

Varma rätter

Tarte Flambée med marockanskt marinerad kyckling, citroncréme, röd chilidressing och persiljesallad

"Pinchoes Morunos”, spett med marinerat fläskkött och ärtdipp

Kryddig pankopanerad kyckling från Hopballe Mølle med ranchdipp

Lax ugnsstekt med grovkornig senap, lime och honung

Skogssvampar stekta med soja och vitlök

Brunchkorvar från Løgismose

Hash browns med parmesan 


Carving

Långtidsstekt kalvrumpstek med rosmarin och vitlök

Live Cooking Station

Gräddig spenat aux cocotte med parmesan

(Pocherat ägg och hollandaisesås)

Det söta hörnet

Mocca/caramel crunch cookie bars

Vit chokladmousse med jordgubbar

Trifle med kola/äpple

Citronfromage med lakrits-nötcrunch

Rabarberpaj med kokos och marsipan. Till detta serveras vaniljsås

Blåbär/havregryn crumble bars

Citronkrämspaj med pistagenötter

Kalla drycker

Apelsinjuice

Äppeljuice

Fläderlemonad

Chokladmilkshake med mynta

Milkshake med körsbär eller vanilj

Sparkling punch med lime och blåbär (alkoholfri)

Yoghurtsmoothie med körsbär/persika

Mango-, apelsin- och banansmoothie

Varma drycker

Urval av Chaplon-teer

Purokaffe
(svart kaffe – espresso – caffè latte – cappuccino)

Pris per person

375 DKK

Pris för barn 3–11 år

225 DKK