Pin it

Tivoli Hotels sommarbuffé

Varje dag från kl.17.30–21.30 under perioden 28 juni–10 augusti 2019

Serveras på Tivoli Brasserie på andra våningen

Varje dag kommer en av följande tre kalla fiskrätter att serveras på buffén:
Krabba med grillad pimento och avokado ~ frasigt rågbröd
”Seared” tonfisk i sesam ~ wakamesallad ~ misovinägrett
Rostade pilgrimsmusslor i lime-vitlökssås med bacon ~ frisésallad

Varje dag kommer tre av följande nio blandsallader att serveras på buffén:
Cesarsallad med rökt kyckling
Grekisk tomatsallad ~ feta ~ gurka ~ rödlök
Somrig couscoussallad med småtomater ~ basilika ~ salladslök ~ färsk chili
Grillad sparris ~ kålrabbi ~ rökt ostkräm ~ pancetta
Saltbakade rödbetor ~ babyspenat ~ keso ~ rostade solrosfrön
Marinerad potatis i libbstickepesto
Rigatoni ~ kronärtskockshjärtan ~ borretane-smålök ~ tomatpesto
Hjärtsallat ~ fänkål ~ polkabetor
Kamut ~ babybladgrönt ~ semitorkade tomater ~ färska kryddörter

 

SALLADSBAR

Körsbärstomater ~ rädisor ~ paprika ~ salladslök ~ kål ~ groddar ~krutonger ~ pumpakärnor ~ solrosfrön ~ mandlar

Pesto ~ senapsvinägrett ~ tomat-/fetadressing

 

CARVING

Varje dag kommer två av följande fem kötträtter att serveras på buffén:
Fläskkarré (från ”glada grisar”) med glaze ~ Ölbräserade oxspjäll ~ Kycklingbröst ~Helstekt kalvfilé ~ Pocherat kalkonbröst vänt i bornholmsk senap och honung

 

SÅSER

Citrontimjanssky ~ bearnaisesås ~harrissacréme ~ chimichuri

 

TILLBEHÖR

Smörångat sommargrönt
Pisto manchego
Dansk färskpotatis

 

FISK

Varje dag kommer en av följande tre fiskrätter att serveras på buffén:
Ugnsbakad torskrygg med mandel, citron och persilja
Norsk lax med grovkornig senap
Moules marinières

 

VEGETARISKT

Varje dag kommer en av följande tre vegetariska rätter att serveras på buffén:
Quiche med purjolök och zucchini
Nasi goreng
Rigatonipasta med babyspenat och romescosås

 

LIVE COOKING-WOK

Designa din egen nudelwok. Välj mellan följande ingredienser:
Svamp ~ paprika ~ broccoli ~ pak choi ~ vattenkastanjer ~sockerärtor ~ salladslök ~ färsk chili

Såser:
Misosås ~ Hoisin med garlic-chili ~ Sesamingefärsmarinad

Varje dag erbjuder vi ett av nedanstående kött- eller fisktillbehör till din pastarätt:
Kycklingspett med satésås
Tigerräkor i ponzu

Toppingar till wok:
Chiliolja ~ hackade cashewnötter ~ färsk koriander

Tillbehör till bröd:
Smör ~ blue cheese-dipp ~ vitlöksdipp

 

EFTERRÄTTER

Varje dag erbjuder vi en av nedanstående tre efterrätter på buffén:
Eton mess: Säsongens frukt med vaniljkräm och makroner
Crème bruleé
Minichokladfondant med färska bär

Andra efterrätter som serveras varje dag:
Chokladfontän
Fruktspett
Gör din egen glasstrut med grädde och sylt
Färsk frukt

Urval av ostar ~ syltade valnötter ~ vinbärskompott ~ oliver ~ chutney ~ fullkornskex

 

FÖR BARNEN

Bygg-din-egen-burgare med nötfärsburgare, tomat, gurka, sallad, ketchup och majonnäs. Pommes frites
Pastasallad med chicken drums ~ lasagne ~ spagetti carbonara ~ grönsaksstavar
Bygg-din-egen-glasstrut med chokladsås och strössel

Varje dag kommer en av följande barnrätter att serveras på buffén:
Bygg-din-egen-varmkorv med remoulad, gurksallad och rostad lök
Pitabröd med pulled pork, crème fraiche, gurka, tomat och sallad
Fish ’n’ chips Panerade bitar av färsk torsk serverat med tatarsås

PRISER

Barn 0–2 år: Gratis       
Barn 3–11 år:              125 DKK
Vuxna (från 12 år):      285 DKK

JUICEBAR

Barn 0–11 år:              40 DKK
Vuxna (från 12 år):      60 DKK 

KAFFEBAR

30 DKK/person

<h3/>