Pin it

Allergivänliga rum

Tivoli Hotel har ett antal rum som betecknas som allergivänliga. Rummen är naturligtvis rökfria, och har trägolv i stället för mattor, som hotellets övriga rum annars har.

Alla allergivänliga rum har dessutom täcken med hålfiberfyllning och påslakan av bomull/polyester. Kuddarna har kulfiberfyllning och örngott av bomull/batist. Rummen städas med rengöringsmedel ur Oasis Pro-sortimentet, som är en grön produktserie. Rengöringsmedlen kan dock innehålla parfym/färgämnen. Sängkläder och handdukar tvättas externt hos Berendsen Textil, som uppger att enbart allergivänliga tvättmedel används.

Alla allergivänliga rum är försedda med luftkonditionering. Gäster som lider av kvalsterallergi rekommenderas att undvika att använda luftkonditioneringen eftersom denna kan riva upp damm i rummet. Övriga textilier i rummen utgörs av gardiner, halva sängöverkast, prydnadskuddar samt stolsöverdrag i Alcantara.

Behöver du mer information om allergivänliga rum på Tivoli Hotel är du självklart välkommen att kontakta oss.

Denna typ av rum bokas direkt hos vår bokningsavdelning på tel. +45 44 87 00 10 eller på e-post tivolihotel@arp-hansen.dk