Pin it

Övernattning i Köpenhamn – är du sugen på att prova på något nytt?

Boka då in dina övernattningar på Tivoli Hotel – det nya hotellet med Tivoli-tema som har en rent magisk stämning att erbjuda sina övernattande gäster.

Hotellets högklassiga arkitektur, inredning och lyxiga anläggningar är enbart dessa nog för att definiera standarden för en helt oförglömlig hotellupplevelse. '

Hotellet inrymmer 679 rum – ett antal av dem är inredda med utgångspunkt från Tivolis universum.

På hotellets tolfte våning hittar du också restaurangen Sticks’n’sushi och en skybar. Härifrån får du verkligen möjlighet att njuta av stadsutsikten.

Tivoli

Under 2010 besökte ungefär 3,7 miljoner gäster Tivoli. Tivoli är ännu ett oerhört populärt utflyktsmål och har något att erbjuda både stora och små.

Även om det bara är barnen som är sugna på detta med snurriga karuseller och andra åkattraktioner kan du själv ha det mysigt bara genom att ta en promenad – njut av den vackra parken eller lyssna på någon av de konserter som anordnas på Plænen de flesta fredagskvällar under sommarsäsongen.

Var ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge, alldeles vid stadsdelen Vesterbro. Ett dynamiskt område som under de senaste åren utvecklats något otroligt.

I synnerhet Kødbyen har blommat upp med mängder av olika restauranger, nattklubbar, gallerier och allehanda affärsliv. Även Istedgade vimlar av butiker i mängder och livliga caféer, som verkligen har förmåga att locka fram ett vårligt leende på läpparna.

Utnyttja Tivoli Hotel som bas medan du lever livet i Köpenhamn.