Pin it

Övernatta på nytt hotell med utsikt över Köpenhamn

Om du anländer till Köpenhamn körande längs Kalvebod Brygge kan du se det nya hotellet som skjuter upp i vädret på vänster sida.

Hotellet är ritat av Kim Utzon, som har hämtat inspiration från det svenska landskapet och av detta format den klippliknande fasaden.

Det nya hotellkonceptet ska ge turisterna en tematisk helhetsupplevelse och ge dem en komplett, sammanhängande upplevelse där övernattning och underhållning smälter samman.

Temahotellets fördelar

Hotellets 679 rum är alla inredda med inspiration från Tivolis atmosfär och designhistoria så att färger, design och välbekanta element från parken präglar rummen.

Som hotellets gäst kan du utnyttja de många faciliteter som finns – fitnesscenter, swimmingpool, inom- och utomhuslekplats.

Columbineträdgården har en entré för allmänheten, och är själva sammankopplingen mellan hotell, kongresscenter och Tivoli.

Längst upp i hotellet ligger den härliga skybaren där du kan avnjuta en drink eller äta på restaurangen Sticks’n’Sushi samtidigt som du njuter av den storslagna stadsutsikten.

Hotellet är inte stjärnklassificerat eftersom hotellupplevelsen helst ska tala för sig själv.

Centralt beläget vid Vesterbro

Få en unik hotellupplevelse och övernatta på det nya Tivoli Hotel.

Hotellet ligger centralt i den trendiga stadsdelen Vesterbro. Här hittar du gallerier, restauranger och unika shoppingmöjligheter. Vesterbro har också sina egna lokala arrangemang som bjuder på liv och gamman på gatorna ända fram tills natten ljusnar mot morgonen.

Du kan dessutom ta gångbron bakom Fisketorvet till Islands Brygge, som även den har genomgått stora förändringar under de senaste åren. På Islands Brygge kan du ta ett havsdopp vid badplatsen och sedan breda ut dig och din handduk på gräset tillsammans med stadsborna själva.