Pin it

Executive Breakfast

Gäster som bor i Executive-rum, Juniorsviter och sviter kan avnjuta vår speciella Executive Breakfast i vår vackra Tivoli View Restaurant. Tivoli View Restaurant ligger på elfte våningen i City Tower, vilket betyder att du här kan avnjuta din frukost tillsammans med en av Köpenhamns bästa utsikter – ett perfekt sätt att starta arbetsdagen på. Området är inrett i en modern design med behagliga, ljusa färger så att du kan dricka ditt morgonkaffe och äta din frukost i lugn och ro.

Executive Breakfast har ett varierat urval av både kalla och varma rätter. Restaurangen har även en tillagningsstation där du som gäst kan få tillagat omelett, stekt ägg med mera – direkt från spisen till din tallrik. Alla rätter ingår i frukostpriset, så du behöver inte betala extra för varma rätter. Till frukosten kan du dessutom välja mellan en rad goda kaffespecialiteter.

Smaklig måltid!

Öppettider:

Måndag till fredag mellan kl. 06.30 och 10.00. Lördag och söndag mellan kl. 07.00 och 10.30.

Tillgången till Executive Breakfast är reserverad för gäster i Executive-rum, Juniorsviter och sviter. Frukosten är gratis så länge rumskategorin är bokad i förväg.