Hitta billiga övernattningar på Tivoli Hotel

Det nya Tivoli-temahotellet i Köpenhamn erbjuder många olika reapriser och rabattmöjligheter för övernattningar.

Ni kan t.ex. välja All Inclusive-paketet från   per person och natt för 2 vuxna och 2 barn (3–7 år). I paketet ingår övernattning i Tivoli-standardrum med två extrabäddar, frukost, fri tillgång till hotellets faciliteter, entrébiljett till Tivoli samt åkpass och åkattraktionsfoto plus måltid på utvalda Tivoli-restauranger.

Gratis eller billiga upplevelser i Köpenhamn

Om du väljer att besöka Tivoli på en fredag kan ni också ha glädje av sommarkonserterna som anordnas på Plænen under fredagskvällarna då både internationella och danska artister uppträder.

Dessutom ordnas mängder av utomhuskonserter och andra arrangemang på torg och i parker under sommarhalvåret i Köpenhamn.

Även under vintern händer mycket som inte kostar särskilt mycket att vara med om. På aok.dk finns det ofta information om de olika aktuella evenemangen, så det kan löna sig att läsa här innan du åker hemifrån.

Nyligen har en streetart-guide getts ut för Köpenhamn. Därmed behöver du faktiskt bara ett par rejäla promenadskor för att gå på upptäcktsfärd i staden. Många muséer har gratis inträde en dag i veckan.

På det danska filminstitutet Cinemateket kan du se film för barn mellan tre och sex år varje torsdag, fredag och lördag förmiddag, och varannan söndag visas familjefilm.

Tivoli Hotels faciliteter

Om ni bara är sugna på att vara tillsammans lite extra inom familjen och inte har lust att ränna runt i staden hela tiden kan ni utnyttja de många faciliteter hotellet har att erbjuda.

Här finns swimmingpool, gym, utom- och inomhuslekplats, skybar och restaurangen Sticks’n’sushi, cykeluthyrning m.m.

Se fram emot några dagar i Köpenhamn och boka er semester redan i dag.