Barer i fantastisk inramning

Sugen på en trevlig barupplevelse på Tivoli Hotel? Oavsett om du gillar välkända klassiker, exotiska cocktails, en uppfriskande öl eller en kopp nybryggt kaffe står vi redo att hälsa sig välkommen i våra två barer:

  • Tivoli Lobbybar
  • Tivoli Bar & Lounge

Oavsett om du bor på vårt hotell eller bara är ute efter ett trevligt ställe att ta en drink på kan vi hos oss garantera dig en härlig upplevelse.

Välkommen!


Tivoli Lobbybar

Vår Tivoli Lobbybar är den centrala mötesplatsen på Tivoli Hotel & Congress Center.

Lobbybaren är belägen i en mysig hörna till höger om receptionen.

Öppettider:

Alla dagar kl. 06.30–23.00.

Vår lobbybar är det perfekta stället för avkoppling efter en lång dags sightseeing. Här kan du läsa dagens tidningar eller svara på mejl.

Vi erbjuder ett stort urval av kalla och varma drycker samt lätta snacks hela dagen, så allt du behöver göra är att luta dig bekvämt tillbaka i de sköna fåtöljerna och njuta av en god kopp kaffe, en kaka eller en smörgås.

Du kan även ta en kall fatöl, ett glas vin eller en drink i baren innan du ger dig vidare ut på stan, eller när du kommer tillbaka till hotellet igen efter en härlig middag.


Tivoli Bar & Lounge

Tivoli Bar & Lounge ligger på andra våningen i Harbour Tower.

Öppettider 

Bar: Måndag till söndag kl. 12.00–23.00
Barmeny: Alla dagar kl. 12.00–21.30
(
Köket stänger kl. 21.30)

Det är ett perfekt ställe att ta en paus på och avnjuta en kopp kaffe, äta lite snacks före middagen eller träffa dina affärskontakter över en kall öl efter en lång dags arbete.

Barmenyn erbjuder lätta snacks och ett uppfriskande urval av drycker.

Här finns en utgång direkt till Columbines Have, där du under sommarmånaderna kan nyttja våra sköna trädgårdsmöbler samtidigt som du avnjuter din drink.

Meny för Tivoli Bar & Lounge


Restauranger på Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel har vi tre olika middagsrestauranger där du kan avnjuta en utsökt middag.

Läs mer om restaurangerna