Barnens påsklov på Tivoli Hotel 2023

Från lördag 1 april kl. 14.00 till måndag 10 april till kl. 12.00.


Barnens reception

Det första du ser när du kommer till hotellets reception på påsklovet är vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna med en välkomstpresent och berättar om de olika lekupplevelser som finns här. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Tid och plats

Tid: Alla dagar kl. 09.00–20.00 Lyckohjulet är öppet på eftermiddagen från kl. 13.30.

Plats: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower


Tivoli Påsklekland

Tivolis Påsklekland är ett stort och roligt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet kvar. Här hittar ni bland annat vår stora hoppborg och ni kan spela pingis, bordsfotboll, dart och lufthockey, och dessutom finns det ett mysigt område där de allra minsta kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar.

I leklandet finns också ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Här kan du bland annat – med anledning av årstiden – göra ditt eget påskpynt och hänga upp det i vårt fina påskträd.

Tid och plats

Tid: Alltid öppet

Plats: Bottenvåningen, Harbour Tower


Barnbio

Varje kväll under påsklovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. 

Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower


Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela påsklovet.

Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Tid: Alla dagar kl. 07.00–22.00

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen. Området är fyllt av färgstarka bObles-lekmöbler, sittsäckar och barnböcker – endast fantasin sätter gränser! 

Det finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och det finns till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även skapat en stor duk med Tivoli Hotels vårstad. Här kan ni själva dekorera staden genom att färglägga och klistra figurer så att vi kan tillsmmans kan skapa en alldeles egen vårstämning!

Tid och plats

Tid: Alltid öppet.

Plats: På andra våningen.


Påskbuffé

Under påsklovet (31 mars till 9 april 2023) serverar vi en härlig påskbuffé för hela familjen på vår restaurang Tivoli Brasserie. Förutom en massa spännande rätter för både barn och vuxna har buffén även en live cooking-station, där du kan be att få pasta tillagad direkt från spisen till din tallrik.

Se den läckra menyn

Tid och plats

Tid: Kl. 17.00–21.30

Plats: Tivoli Brasserie

Vi rekommenderar att ni bokar bord till påskbuffén för att garantera plats.

Ni kan boka bord på www.tivolibrasserie.dk eller genom att ringa oss på +45 32 68 42 63.


VI ÖNSKAR ER ETT HÄRLIGT PÅSKLOV PÅ TIVOLI HOTEL!