Barnens påsklov på Tivoli Hotel 2025

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program inför påsklovet 2025 för barn i alla åldrar. Det kommer att publiceras här på webbplatsen så snart det är klart.

Fram till dess kan du nedan se programmet och aktiviteterna som gick av stapeln under påsklovet 2024.


Tivoli påsklekland

Tivolis påsklekland är ett stort och roligt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet kvar. Här hittar ni bland annat vår stora hoppborg och ni kan spela pingis, bordsfotboll, dart och lufthockey, och dessutom finns det ett mysigt område där de allra minsta kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar.

I leklandet finns också ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Vi har också ett mysigt ritområde där du kan färglägga fina teckningar. Och eftersom det är påsk kan du förstås även göra ditt alldeles eget påskägg.

Tid och plats

Tid: kl. 07.00–22.00

Plats: I foajén, City Tower


Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fyllt av färgstarka bObles-lekmöbler, sittsäckar, minirutschbana, lektält och barnböcker – endast fantasin sätter gränser! 

Det finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och det finns till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även satt upp en stor målarduk med ”Tivoli Hotels vårstad”. Här kan ni själva dekorera staden genom att färglägga och klistra fast figurer så att vi kan tillsammans kan skapa vår alldeles egna vårstämning!

Tid och plats

Tid: Alltid öppen

Plats: På andra våningen, Harbour Tower


Barnbio

Varje kväll under påsklovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. 

Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower


Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela påsklovet.

Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Tid:
kl. 07.00–11.30: Öppen
Kl. 11.30–13.30: Stängd pga. rengöring
Kl. 13.30–22.00: Öppen

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

VI ÖNSKAR ER ETT HÄRLIGT PÅSKLOV PÅ TIVOLI HOTEL!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner