Spännande mat och dryck för både små och stora tillställningar

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Mat och dryck för intima fester eller storslagna företagsevent – och allt däremellan

 

På Tivoli Hotel & Congress Center erbjuder vi alla tänkbara typer av mat till både stora och små event. Våra duktiga kockar kan hjälpa dig att sätta ihop rätt meny för ditt event.

Allt serveras i våra inbjudande restauranger och flexibla lokaler och anpassas efter dina önskemål. Ditt sällskap kan välja att äta i det konferensrum ni använder, i ett angränsande rum, i foajén utanför ert samlingsrum eller på vår restaurang Tivoli Brasserie.

Vår erfarna och proffsiga personal vet vad som krävs för att leverera en totalupplevelse som överträffar både dina och dina deltagares förväntningar.

Vår duktiga kökschef hjälper dig också gärna med att skräddarsy en egen meny så att den t.ex. matchar ett tema eller andra önskemål du har beträffande innehåll. Alternativt kan du välja från våra bankettmenyer.

Finns det mötesdeltagare med matallergier eller önskemål om specialkost så kan vi givetvis anpassa deras mat!

Låt Tivoli Hotel & Congress Center bli den perfekta utgångspunkten för planeringen av ditt kommande event.

Ät i lokalen ni använder, i angränsande lokal, i foajén eller på restaurang Tivoli Brasserie


Mat och dryck från morgon till kväll – vi tar hand om allt!

Ge dina gäster bästa möjliga upplevelse med läcker mat och dryck. Vi levererar allt ni behöver!

Frukost, pausförplägnad, lunch, middag, snacks … Välj mellan våra menyförslag eller låt oss sätta ihop menyer efter dina önskemål.

Vi gör allt för att ditt event hos oss ska bli perfekt!

Frukost

Vi vet hur viktigt det är att få en bra start på dagen och därför erbjuder vi olika typer av frukost.

För övernattande mötes- och konferensdeltagare erbjuder vi en läcker frukostbuffé på Tivoli Brasserie. På buffén finns ett stort utbud av både kalla och varma rätter, nybakat bröd, frukt och kaffe – allt för att garantera våra gäster bra näring och energi för en bra start på dagen.

Mat och dryck i pauserna

I våra mötespaket ingår alltid mat och dryck. Denna anpassas efter mötets agenda och i samarbete med din Event Manager.

Majoriteten av våra mötespaket innehåller en lätt frukost, en stor läcker lunchbuffé och snacks och kaka under eftermiddagspausen samt färsk frukt och kaffe/te hela dagen.

Har du speciella önskemål kan din Event Manager hjälpa dig med förslag och sätta ihop ett som matchar dina önskemål.

Lunch och middag

Allt kan skräddarsys exakt efter dina önskemål och serveras så att det passar ditt event bäst. Vi serverar i den lokal ni använder alternativt går det bra att nyttja vårt mångsidiga foajéområde.

Ni kan även använda er av restaurang Tivoli Brasserie, som är en modern restaurang där man serverar danska och internationella rätter. Menyn är i klassisk brasseriestil och byts ut ungefär var tredje månad, så att årstidens råvaror alltid står i centrum.

Besök våra barer

På hotellet har vi fyra inbjudande barer:

Var och en av dessa barer erbjuder en perfekt plats att varva ner på efter dagens möte eller konferens. Mötesdeltagarna kan njuta av utsökta drinkar samtidigt som de i inspirerande miljöer får möjlighet att nätverka och dela med sig av dagens upplevelser med andra mötesdeltagare.


Tivoli Brasserie

I vårt brasserie serveras läcker mat från en varierande meny. Här är både enskilda matgäster och grupper välkomna att avnjuta en läcker måltid.

Läs mer om Tivoli Brasserie

Kök och klimat

Som en del av Arp-Hansen Hotel Group arbetar vi målinriktat med insatser som kan minska vårt klimatavtryck.

Vi fokuserar bland annat på att minska matsvinnet och vårt organiska avfall samlas in för att gå till produktion av biobränsle och gödsel.

 

Det viktigaste vid en måltid är, utöver sällskapet, att alla går mätta och glada från bordet.

Samtidigt måste vi ta hand om den jord som förser oss med så många läckra råvaror. Vi ska använda jordens resurser förnuftigt och tänka på det avtryck vi sätter. Det gäller även våra matvanor. Det ställer krav på oss alla.

På Arp-Hansen Hotel Group arbetar vi konstant med att integrera hållbara överväganden i våra produkter och tjänster.

Livsmedelssystemet spelar en stor roll för både klimatet, miljön och vår hälsa. FN:s klimatpanel uppskattar att det globala livsmedelssystemet står för cirka 30 % av de totala utsläppen av växthusgaser, vilket gör det till en viktig faktor i klimatförändringarna.

Framför allt livsmedelsproduktion bidrar till utsläpp av växthusgaser och här kommer det största avtrycket från djurhållning – särskilt från nötkreatur och får.

En genomsnittlig dansk medborgare äter mer än dubbelt så mycket animaliska livsmedel som en genomsnittlig världsmedborgare. För att vi i Danmark ska nå vårt mål att minska vårt koldioxidavtryck måste vi alla ta ansvar för vad vi äter.

En förändring av våra vanor – både när det gäller att minska matsvinnet och att äta mer närproducerad mat och mer vegetariskt – är viktiga faktorer som alla hjälper oss att nå våra mål.

Din Event Manager hjälper gärna till med förslag på menyer baserade på detta.


Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner