Konferenser, möten och evenemang

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Från vision till verklighet: Ditt event, vår expertis

Sedan 2010 har Tivoli Hotel & Congress Center låtit otaliga arrangörer dra nytta av ställets lokaler och professionella medarbetare. Det har gett oss stor kunskap och lång erfarenhet på området, något som vi självfallet använder oss av vid planeringen av ditt event. Hos oss kan du hålla allt från små möten och stora konferenser till branschfester och mottagningar med tårtfat och bubbel i glasen.

Vi ser till att du tilldelas din egen fasta Event Manager som både har helikopterseende men även kan upptäcka – och uppskatta – ”djävulen” som gömmer sig i de små detaljerna. Din Event Manager hjälper dig också att välja mellan våra många mötespaket eller att sätta ihop ditt eget samt ger dig inspiration och rekommendationer. På så sätt lyckas du med ditt event på hotellet som 2022 vann i kategorin ”Bästa hotell i Köpenhamn”. 

Vi visar gärna upp våra eleganta konferensanläggningar för både stora och små grupper.

Kontakta oss för att boka en tid


Från små möten till stora kongresser

Kim Utzon är arkitekten bakom Tivoli Hotel & Congress Center, och därför också våra faciliteter, som omfattar 53 mötesrum av olika storlek, inklusive mindre mötesrum, två auditorier och Tivoli Congress Hall, som kan rymma upp till 2400 gäster.

Kongressalen ligger i hjärtat av hotellet och kan till exempel förvandlas från att inhysa en internationell konferens till att bli skådeplats för en intim konsert på bara några timmar. Salen på 1 500 m2 har en balkong på 500 m2, en flyttbar scen, tre storbildsskärmar och den allra senaste AV-utrustningen.

Ladda ner broschyr med lokalöversikt


Skräddarsydda möten

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du anpassa ditt event in i minsta detalj. Våra Event Managers samarbetar nära med dig för att förstå dina behov och preferenser. 

Oavsett om du planerar en konferens eller en fest anpassar vi allt från rumsinredning, tekniska lösningar, belysning och ljud till catering och underhållning.

Få en offert utan förpliktelser

Läcker mat och dryck

Vi står självklart för maten till din nästa konferens eller festmiddag.

Läs mer om mat och dryck

Vi hjälper till med det tekniska

Vi ser till att ditt arrangemang genomförs i en professionell atmosfär.

Alla våra lokaler har den allra senaste AV- och IT-utrustningen.

Läs mer om AV-utrustning

Informationsmaterial

Hitta mer information i följande material:

Mötespaket

Tivoli Congress Hotel erbjuder flera olika mötespaket.

Läs mer om mötespaket

Parkering

När du ska övernatta på Tivoli Hotel & Congress Center kan du parkera alldeles utanför dörren.

Hotellet ligger ovanpå ett stort parkeringshus. I parkeringshuset har man infört ett parkeringssystem som gör att du sparar både tid och besvär när du besöker vårt hotell.

Läs mer om parkering


Hållbarhet

Tivoli Hotel och Congress Center är en del av Arp-Hansen Hotel Group och vi arbetar målinriktat med insatser som minskar vårt klimatavtryck.

Läs mer om hållbarhet

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner