Tivoli Congress Hall

- Fantastisk kongressal i hjärtat av Köpenhamn

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Köpenhamns vackraste kongressal

Tivoli Congress Hall är Köpenhamns vackraste och mest unika kongressal med plats för upp till 2 400 gäster.

Låt våra Event Managers hjälpa dig att skräddarsy ditt unika event.

Få en offert utan förpliktelser

Kongressal med fantastisk arkitektur

Kim Utzon är arkitekten bakom Tivoli Hotel & Congress Center. Under sin karriär har Utzon bevisat att han framförallt bemästrar konsten att få ljusinsläpp, funktionalitet och fantastisk arkitektur att uppgå i en högre enhet.

Tivoli Hotel & Congress Center är ett enastående exempel på Utzons spektakulära arkitektur. Kongressalens pyramidformade fönster längs taket ger dagtid ett vackert och levande ljusinsläpp och bidrar till att säkerställa ett bra inomhusklimat.

Plats för upp till 2 400 personer

Salen på 1 529 m2 är utformad för att vara flexibel – och kan rymma både konferenser, utställningar, produktlanseringar och mycket annat. Bara fantasin sätter gränserna!

Salen har plant golv och tillsammans med balkongen ryms här upp till 1 350 middagsgäster och upp till 2 330 gäster i biosittning.

Ladda ner broschyr med lokalöversikt

Enastående akustik

Akustiken i kongressalen är makalös vilket gör den till en idealisk plats för alla större evenemang. Föreställ dig en sal där det även vid tillställningar med 600 gäster nästan är möjligt att föra ett samtal viskandes.

Denna unika egenskap säkerställer att gästerna slipper uppleva den utmattning som konstant buller under stora möten, konferenser eller middagar annars ger.

Men vid behov kan ljudet höjas och vårt ljudsystem bevisar vad det går för genom att leverera en ljudkvalitet som ger en felfri och kompromisslös ljudupplevelse som imponerar även på de mest erfarna konsertarrangörer.

Kongressalens mångsidighet gör den därför till den perfekta platsen för en mängd olika typer av event och arrangemang.


Vi har den senaste tekniken och AV-utrustningen

Med toppmodern utrustning är Tivoli Congress Hall perfekt för alla typer av event, från internationella konferenser till interna kickoffer. Det avancerade ljudsystemet säkerställer kristallklar ljudåtergivning medan det allra senaste inom projektor- och skärmteknik garanterar skarpa och färgstarka presentationer.

Den integrerade AV-utrustningen i alla mindre lokaler avsedda för allt från 4 till 450 personer är användarvänlig och utformad för att stödja ett brett spektrum medieformat. Detta gör det enkelt för talare att effektivt förmedla sina budskap.

Tivoli Hotel & Congress Center är därför den perfekta mötesplatsen för event som ställer krav på en hög teknisk nivå.

Läs mer om vår kompletta AV-utrustning


Specifikationer för kongressalen

Storlek

  • Längd: 38 m
  • Bredd: 43 m
  • Höjd: 10 m
  • Yta: 1 529 m2 (2 017 m2 inkl. balkong)

Antal personer

  • Avlånga bord: 1 072 på golvet + 280 på balkongen
  • Biosittning: 1 896 på golvet + 434 på balkongen
  • Vid runda bord: 930
  • Vid mottagning: 2400

Ladda ner material om kongressalen

Få ett skräddarsytt event

Vår kongressal kan transformeras för att matcha vilket tema eller vilken stil som helst, och vi gör alltid vårt bästa för att skapa den perfekta atmosfären.

Med vår expertis inom planering och genomförande av event kan du vara säker på ett smidigt och professionellt resultat. Vi har som mål att förverkliga din vision och överträffa dina förväntningar så att ditt event på Tivoli Hotel & Congress Center blir en oförglömlig upplevelse.


Bilder från tidigare event och kongresser


Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner