För barnen

Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online

Barnmeny

Barnmenyn hittar du som en del av vår Brasseriemeny

Visa meny

Underhållning

Barnen får aldrig tråkigt på Tivoli Hotel! Förutom vårt skojiga Tivoli-lekrum, det stora poolområdet och vår utomhuslekplats erbjuder Tivoli Hotel diverse aktiviteter för barnen under helger och skollov.

Lekrum

Låt barnen leka fritt i vårt Tivoli-lekrum, där det finns aktiviteter för barn i alla åldrar. Lekrummet är inrett i en rolig och färgglad Tivoli-stil och har bland annat bollkastning och klättervägg samt mängder av roliga och kreativa lekmöbler från fantastiska bObles.

Lekrummet ligger på andra våningen och är den perfekta platsen för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.


Columbines Have

Vid hotellet finns också en härlig grönyta med massor av blommor, träd, gräs och bänkar. Ta en paus och njut av en tur i det gröna. Columbines Have ligger på andra våningen


Utomhuslekplats

Vår utomhuslekplats ligger på andra våningen, vid Columbines Have, och erbjuder goda lekmöjligheter när vädret tillåter.


Barnens skollov

Besök Tivoli Hotel under barnens skollov. Läs mer om alla de kul aktiviteter vi har för barn under de olika lovperioderna.

Läs mer om vårt program under barnens skollov

Färglägg din egen teckning

När familjen äter på Tivoli Brasserie får alla barn en teckning som de kan färglägga.

Barnen kan även roa sig i gången med olika speglar som bjuder på kul effekter. Ena stunden ser kroppen liten ut och i nästa stor.


Swimmingpool

Ta med barnen till hotellets swimmingpool som ligger på undervåningen i Harbour Tower. Poolen är 16 meter lång, så det finns gott om plats för att leka och simma. Efter några vändor i poolen kan du slappna av i vår härliga bastu.

Swimmingpoolen är öppen alla dagar från 06.00–22.00

Blöjbarn får inte vistas i poolen i enlighet med Bekendtgørelse for Offentlige Svømmebade. Simblöjor får inte användas. Om det kommer avföring i poolen måste den stängas i 24 timmar för desinficering och rengöring.

Obs! Poolen stänger kl. 18.00 på nyårsafton och öppnar kl. 08.00 1 januari.

Vi reserverar oss för driftsstopp, underhåll och annat som kan göra att vi utan varsel måste stänga poolen under en tid. 

Pool & Fitness Harbour Tower

Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online