Skybar Sticks 'n' Sushi

En unik sushiupplevelse

Sticks’n’Sushi ligger högst upp i Harbour Tower på Tivoli Hotel & Congress Center. Här får du stadens bästa sushi samtidigt som du njuter av en av stadens bästa utsikter.

Här är det högt i tak – både inne och ute! De stora fönstren sträcker sig från golv till tak och ger en vacker 360-graders utsikt över Köpenhamns tak, medan restaurangens stora takterrass gör att gästerna kan njuta av middagen utomhus i solens sken när vädret tillåter.

Inredningen är annorlunda och spännande med sittplatser i golvhöjd i den japanska avdelningen, beduinsoffor i loungen och stora lädergungor i baren – perfekt för dig som vill ha en unik sushiupplevelse under din konferensvistelse.

Smaklig måltid!

Tänk på att Sticks’n’Sushi inte är hotellets egen restaurang och att du oftast måste boka bord, eftersom det är en av Köpenhamns populäraste restauranger. 

Room Sushi

Nu kan du också få färsk sushi serverad på rummet levererad direkt från tolfte våningen. Antingen beställer du via den digitala gästboken (QR-kod finns på rummet) eller går upp till restaurangen och beställer. Smaklig måltid! 

Restaurang

Skybar

Kök

Kontakta oss

+45 8832 9595
Arni Magnussons Gade 2
1577 Copenhagen V
Mail

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner