Välkommen till Tivoli Brasserie

Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online

Brasserie på Tivoli Hotel

Tivoli Hotels restaurang Tivoli Brasserie är en modern restaurang som serverar danska och internationella rätter. Menyn är i klassisk brasseriestil och byts ut ungefär var tredje månad, så att årstidens råvaror alltid står i centrum. 

Öppettider

Alla dagar kl. 12.00–23.00
Köket stänger kl. 21.30


Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen 

I restaurangen kan du, din familj eller dina affärskontakter avnjuta såväl vår stora frukostbuffé som lunch och middag. Restaurangen ligger på andra våningen och har direkt utgång till Columbines Have, där ni kan ta er en nypa frisk luft, gå en liten kvällspromenad eller låta barnen leka på vår lekplats utomhus. Förutom vår dagliga à la carte-meny samt specialmenyer för barn, erbjuder vi självklart även privata sällskap meny efter önskemål.

Kvälls- och lunchmeny

Bar & Lounge

För barnen

Roomservice


Fester och tillställningar

Tivolitillställningar

På Tivoli Hotel kan du anordna fester och tillställningar där du har olika möjligheter vad gäller bordsmöblering och förtäring. Ska du arrangera en tillställning hos oss kommer maten att tillagas på restaurang Tivoli Brasserie, som ligger i hotellet.

Om du är intresserad av att se vilka festpaket och bankettmenyer restaurangen har att erbjuda, kan du läsa mer om det här på webbplatsen eller genom att vi skickar dig information som passar för din tillställning. Mejla till tivolibrasserie@arp-hansen.dk och beskriv kortfattat dina önskemål så återkommer vi så snart som möjligt. 

Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner