Barnens sportlov på Tivoli Hotel 2025

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program inför sportlovet 2025 för barn i alla åldrar. Det kommer att publiceras här på webbplatsen så snart det är klart.

Fram till dess kan du nedan se programmet och aktiviteterna som gick av stapeln under sportlovet 2024.

Tivolis Lekland

Tivoli Lekland är ett stort, magiskt lekområde för både större barn och småbarn som precis har lärt sig gå. Här hittar du bland annat vår stora roliga Tivoli-hoppborg samt ett mysigt område där man kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar för de minsta. Du kan också spela bordtennis, bordsfotboll, airhockey eller dart alternativt ge fantasin fria tyglar och bygga med våra stora klossar. 

Leklandet innehåller även ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Vi har också ett mysigt ritområde där du kan färglägga fina teckningar och du kan göra din alldeles egen maskeradmask och delta i det danska fastlagsfirandet.

Tid och plats

Tid: kl. 07.00–22.00
Plats: I foajén, Harbour Tower


Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fullt av färgglada bObles lekmöbler som de yngsta älskar att krypa runt på. 
I lekrummet finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även skapat en stor ritvägg med ”Tivoli Hotels vinterstad”. Hjälp oss att dekorera väggen – genom att färglägga och klistra fast figurer kan vi tillsammans skapa vår alldeles egna vinterstämning!

Tid och plats

Tid: Alltid öppen
Plats: På andra våningen.


Barnbio

Varje kväll under sportlovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. 
Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00
Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower


Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är självfallet också öppen hela sportlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där du kan andas ut och njuta av sportlovet tillsammans med dina nära och kära.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen och simblöjor är inte tillåtna.

Tid och plats

Tid:  Alla dagar kl.07.00–22.00
Plats: Undervåningen i Harbour Tower.


”Fastlag är mit namn …” – fastlagsfest på Tivoli Hotel

Även i år bjuder vi under sportlovet in hotellets yngsta gäster till en fin fastlagsfest.

Kom förbi vår lobby lördagen den 17 februari, då vi slår katten ur tunnan, korar dagens ”Kattekonge” och ”Kattedronning”, äter danska fastlagsbullar och myser med massor av hemlagad stämning – och självklart delar vi ut pris för ”Bästa utklädnad”. Så leta fram er bästa maskeradkostym och tillbringa en festlig eftermiddag med oss här på Tivoli Hotel.

Obs! Fastlagsfesten är endast för övernattande hotellgäster

Tid och plats

Tid: Lördag 17 februari 2024 kl. 16.00–18.00
Plats: I hotellets lobby på bottenvåningen


VI ÖNSKAR DIG ETT SAGOLIKT SPORTLOV HÄR PÅ TIVOLI HOTEL!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner