Familje- och storstadssemester

Sagolikt hotell med lyxiga bekvämligheter i Köpenhamn

Är du på jakt efter den kompletta Tivoli-upplevelsen? Och vill gärna bo på ett sagolikt hotell som får både små och stora barn att sova gott och dra på smilbanden? 

Du kan med fördel kombinera ditt Tivoli-besök med en vistelse på vårt centrala och kulturnära hotell eftersom vi har paketerat helhetsupplevelsen i vår Tivoli Hotel All Inclusive. 

Om du inte ska besöka den färgsprakande nöjesparken får du ändå en sagolik upplevelse som gäst i Tivoli Hotels lyxiga inramning där du kan njuta av alla dess fantastiska bekvämligheter. Det gäller både om du planerar en romantisk helg för två eller vill skämma bort hela familjen med en vistelse hos oss. För vi erbjuder allt från gym och pool med bastu till gratis Wi-Fi och lekplats inom- och utomhus.

På hotellet kan du skämma bort dina smaklökar även till lunch och middag eftersom vi har både Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar och MASH Penthouse.

Sagolikt hotell

Rum

| Photo by: Anders Boeggild | Source: Tivoli Gardens

Tivoli Hotel All inclusive

Restauranger

| Photo by: Anders Bøggild | Source: Tivoli Gardens

Barnens lov

Photo by: Thomas Rousing | Source: VisitCopenhagen

Upplev Köpenhamn

Se fina bilder från hotellet

Lägsta möjliga pris på övernattning

Pris per person i delat dubbelrum
Från  
Läs mer

Tivoli Hotel All Inclusive

Pris per person i delat dubbelrum inklusive frukost
Från  
Läs mer

Minisemester i Köpenhamn

Pris per dubbelrum per natt inkl. frukost
Från  
Läs mer
Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater grundades 1748 och bjuder på skådespel, opera, balett och orkester – allt i samma byggnad. Teatern erbjuder föreställningar för dig som vill ha en spännande och annorlunda upplevelse.

Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB
Köpenhamns centralstation

Köpenhamns centralstation är ett nav för nästan all trafik. Inne på centralstationen hittar du mer än 40 olika butiker, matställen och serviceställen som erbjuder sina tjänster kl. 08.00–20.00 varje dag.

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen är den hippa stadsdelen med köttbutiker och slakterier som ligger sida vid sida med kaféer, coola klubbar och restauranger.

Läs mer

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn är pärlan i Köpenhamns vackra hamnområde som sträcker sig hela vägen från Kongens Nytorv via Strøget ned längs kanalen. Många av de gamla husen finns kvar än i dag, och det äldsta av dem är byggt så tidigt som 1681.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium erbjuder lärorik underhållning om stjärnhimlen och astronomins spännande värld för hela familjen. Se den fina utställningen eller gå en runda i planetariets hjärta, Rumteatret, som ger en fantastisk filmupplevelse på hela 1.000 kvadratmeter.

Läs mer

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhuspladsen

Rådhusplatsen är stadens stora mötesplats, där folk är i rörelse hela tiden. Platsen är inspirerad av formen av ett musselskal, och ligger i direkt anslutning till Köpenhamns imponerande gamla Rådhusbyggnad.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven är en sagolik nöjespark i hjärtat av Köpenhamn. Tivoli slog upp dörrarna 1843 och är därmed världens näst äldsta nöjespark som har varit en enormt populär attraktion sedan dess.

Läs mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Visit Carlsberg

Kvarteret Carlsberg Byen är ett blomstrande område fullt av kaféer och kulturupplevelser, bland annat dansuppvisningar, matmarknader, konstutställningar m.m.

Läs mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Botanisk Have

Botanisk Have i Köpenhamn är en botanisk trädgård som utgör en härlig oas i storstaden. Här finns Danmarks största samling av levande plantor. I botaniska trädgården finns bland annat ett av världens största herbarier med pressade och bevarade växter och svampar från hela världen.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Hop-on Hop-off-kanalrundtur

Hop-on Hop-off-kanalrundturer färdas dagligen runt längs de Köpenhamnska kanalerna, med start vid Gl. Strand eller Nyhavn. Här kan man se Köpenhamn från vattnet med guide, och båten har flera olika hållplatser.

Läs mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget är den berömda gågatan i kärnan av Köpenhamn, och går från Rådhuspladsen till Kongens Nytorv. Längs gågatan ligger massor av butiker av alla de slag – allt från plånboksvänliga kedjor till några av världens dyraste märkesbutiker.

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne är en populär matmarknad precis vid Nørreport. Här är det ett riktigt myller, eftersom den besöks av mer än 60 000 danskar – varje vecka! Här finns färskt kött, fisk och grönt i alla nyanser.

Läs mer

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg är regentparets vinterbostad. Den vackra slottsanläggningen består av fyra palats, och de storslagna lokalerna i Kristian Vll's palats är öppna för allmänheten.

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater är ett spännande alternativ till traditionella teatrar. Här arrangerar man uppföranden med fokus på konst och kultur som en uttrycksform.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter ligger vid hamnfronten . Med sina 120 butiker, flera kaféer och restauranger är köpcentret ett av Danmarks största.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Hamnbadet

Hamnbadet Islands Brygge är ett friluftsbad i centrala Köpenhamn som lockar allt från barnfamiljer och motionssimmare till strandlejon från hela stan.

Photo by: Nationalmuseet | Source: Visit Copenhagen
Nationalmuseet

Här kan ni åka tillbaka i tiden ända till 1920-talet. Bland annat kan ni uppleva den gamla skolan med autentiska bänkar och bläckpennor. Eller låt barnen klä ut sig som förr.

Läs mer

Photo by: jeancliclac | Source: iStock
Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station är en S-tågstation på Vesterbro, anlagd på det stora banområdet. Stationen ligger på den central biten av S-banan och här strålar många linjer samman.

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans ger dig en perfekt utekväll med dinnershow i den gamla Cirkusbygningen på Jernbanegade nära Rådhusplatsen. Här finns restaurang, underhållning och nattklubb under ett tak.

Läs mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

När du ska övernatta på Tivoli Hotel & Congress Center kan du parkera alldeles utanför dörren. Hotellet ligger nämligen ovanpå ett stort parkeringshus. I parkeringshuset har man nyligen infört ett parkeringssystem som gör att du sparar både tid och besvär när du besöker vårt hotell.

Centralt läge nära många sevärdheter

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner