Arrangemang och event

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Stora fester hålls på Tivoli Hotel & Congress Center!

Vi är experter på att skräddarsy din fest eller middag helt efter dina behov och önskemål.

Vår professionella personal och den underbara och sagolika miljön kommer att skapa en minnesvärd fest för dina gäster.

Download floor plan

Exempel på event – kontakta oss gärna för att få information om fler möjligheter

Firmafester

Oavsett om det handlar om en sommarfest, ett jubileumsfirande eller bara för att ni vill fira i största allmänhet så är Tivoli Hotel & Congress Center rätt plats att hålla festen på.

Våra sagolika och Tivoli-inspirerade lokaler och vår restaurang bidrar till att sätta guldkant på din fest så att den får det där lilla extra som behövs för att imponera på dina gäster.

Vi erbjuder buffé eller tallriksservering och en mängd andra möjligheter som anpassas efter behoven och önskemålen hos just ditt sällskap. Våra duktiga Event Managers ser till att alla detaljer är under kontroll, våra AV-tekniker skapar rätt stämning med ljus och ljud medan vårt banketteam tar hand om dina gäster så att du kan koppla av och njuta av kvällen. 

Firmafest med livemusik

Tivoli Congress Hall är det perfekta valet för din firmafest.

Den vackra Tivoli Congress Hall, ritad av Kim Utzon Arkitekter, erbjuder en fantastisk inramning för en härlig musikupplevelse med ljud och ljus i världsklass. Med plats för över 1 350 festdeltagare vid långa bord har du möjlighet att i samråd med våra inhouse-experter arrangera en oförglömlig fest där absolut inget överlämnas till slumpen.

Kontakta oss på genom att ringa +45 3268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk så hjälper vi dig att skräddarsy din firmafest med livemusik.

Utställningar

Tivoli Hotel & Congress Center är den perfekta platsen för utställningar av alla slag. Både foajéområdena och kongressalen erbjuder oändliga möjligheter för uppställning av mässmontrar och kaféområden.

I kongressalen finns en balkong som är perfekt för mindre kundmöten under utställningen. De stora möteslokalerna på markplan kan öppnas upp mot foajén och därmed inkluderas i utställningsområdet eller användas för presentationer.

Läs mer om utställningar

Julbord

Julbordet är ofta en av årets festligaste begivenheter och självklart ska den firas i en perfekt inramning. På Tivoli Hotel & Congress Center är vi experter på julbord, oavsett om det är för 10, 100 eller 1 000 personer.

Våra sagolika och Tivoli-inspirerade lokaler och vår restaurang bidrar till att sätta guldkant på din fest så att den får det där lilla extra som behövs för att imponera på dina gäster. Vi erbjuder buffé eller tallriksservering och en mängd andra möjligheter anpassade efter aktuella behov och önskemål.

Våra duktiga Event Managers ser till att alla detaljer är under kontroll, våra AV-tekniker skapar rätt stämning med ljus och ljud medan vårt banketteam tar hand om dina gäster så att du kan koppla av och njuta av kvällen.

Kickoff

Behöver dina kollegor få inspiration och ny energi?

Tivoli Hotel & Congress Center har de optimala förutsättningarna för att kickstarta nästa säsong med både motiverande talare, god mat och plats för teambuilding.

Produktlansering

Ska ditt företag lansera en ny produkt? Tivoli Hotel & Congress Center är perfekt för produktlanseringar av alla slag.

De stora Tivoli-inspirerade lokalerna och salarna är den perfekta inramningen för en lyckad produktlansering.

Teambuilding

Behöver du stärka banden i ditt team? Eller behöver ni en paus från er vanliga arbetsvardag? Diskutera möjligheterna till spännande och engagerande teambuilding med din Event Manager.

Tillsammans med våra professionella samarbetspartners erbjuder vi olika former av teambuilding för små till stora team med upp till 1 000 deltagare .


Du behöver bara tänka på innehållet – vi står för inramningen!

När du planerar ditt event på Tivoli Hotel & Congress Center får du hjälp av vår professionella AV-avdelning att säkerställa att hela eventet förlöper smidigt.

Våra erfarna AV-projektledare står vid din sida från början till slut och garanterar en kreativ och väldesignad AV-lösning för ditt event.

Vi har AV-utrustning i världsklass
Läs mer

Övriga tjänster

För att deltagarna ska få bästa tänkbara upplevelse hjälper din Event Manager till med att få alla detaljer att klaffa, till exempel:

  • Elektronisk skyltning
  • Garderobspersonal och bagageförvaring
  • AW-mottagning
  • Förlängd öppettid på barer för de som inte har festat färdigt

Ladda ner broschyr med lokalöversikt


Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner