Barnens jul på Tivoli Hotel 2024

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar. Det kommer att publiceras här på webbplatsen så snart vi närmar oss julen 2024.

Tills dess kan du nedan hitta programmet som gällde för 2023.

Träffa jultomten på Tivoli Hotel

 

Vi drar igång julen på Tivoli Hotel med förnämligt besök från självaste jultomten. Varje fredag och lördag eftermiddag kommer jultomten förbi hotellet och hälsar på alla er gäster. Jultomten ställer självklart gärna upp på fotografering med barnen så att det fina minnet kan förevigas.

Tid: Fredag och lördag kl. 14.30–17.00 under perioden 24 november till 16 december 2023.

Plats: Jultomten går runt på hotellet och du hittar honom oftast i hotellets lobby, där han tronar på sin egen stol eller i hotellets restaurang, Tivoli Brasserie.

Jullov på Tivoli Hotel

Jullovets aktiviteter äger i år rum från måndag 18 december 2023 kl. 14.00 till tisdag 2 januari 2024 kl. 12.00.

Tivolis jullekland

Tivolis Jullekland är ett magiskt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet i behåll. Här hittar ni bland annat vår stora hoppborg samt ett mysigt område där man kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar för de minsta. Ni kan också spela bordtennis, bordsfotboll, airhockey eller dart alternativt ge fantasin fria tyglar och bygga med våra stora klossar.

Leklandet innehåller även ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Vi har också ett mysigt pysselområde där du kan färglägga fina teckningar eller skapa ditt eget jul- eller nyårspynt och hänga upp i vår stora gran.

Tid: Kl. 07.00–22.00.

Plats: I foajén, Harbour Tower. 

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fullt av färgglada bObles lekmöbler som de yngsta älskar att krypa runt på. 

I lekrummet finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även skapat en stor ritvägg med ”Tivoli Hotels vinterstad”. Hjälp oss att dekorera väggen – genom att färglägga och klistra fast figurer kan vi tillsammans skapa vår alldeles egna julstämning! 

Tid: Alltid öppet.

Plats: I lekområdet på andra våningen.

Barnbio

Varje kväll under jullovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. 

Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid: Varje kväll från kl. 18.00.

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower.

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela jullovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Alla dagar: Kl. 07.00–22.00.

Plats: Undervåningen i Harbour Tower.

VI ÖNSKAR DIG ETT SAGOLIKT JULLOV HÄR PÅ TIVOLI HOTEL!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner