Barnens jul på Tivoli Hotel 2023

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar som kommer att publiceras här på webbplatsen så snart vi närmar oss julen 2023.

Nedan hittar du programmet för perioden 25 november 2022 till 2 januari 2023.

Träffa jultomten på Tivoli Hotel

 

Vi drar igång julen på Tivoli Hotel med förnämligt besök från självaste jultomten. Varje fredag och lördag eftermiddag kommer jultomten förbi hotellet och hälsar på alla er gäster. Jultomten ställer självklart gärna upp på fotografering med barnen så att det fina minnet kan förevigas.

Tid: Fredag och lördag kl. 14.30–17.00 under perioden 25 november till 17 december 2022.

Plats: Jultomten går runt på hotellet och du hittar honom oftast i hotellets lobby, där han tronar på sin egen stol eller i hotellets restaurang, Tivoli Brasserie.

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen. Området är fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker – bara fantasin sätter gränserna.

I lekrummet har vi denna jul täckt en vägg med en stor målarduk under temat ”Tivolis vinterstad”. Här kan ni själva dekorera staden genom att färglägga och klistra figurer så att vi kan skapa vår alldeles egna vinterstad med hjälp av er!

Tid: Alltid öppet.

Plats: I lekområdet på andra våningen.

Barnbio

Varje kväll under jullovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. 

Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid: Varje fredag och lördag från kl. 18.00 samt varje kväll från 21 december till 1 januari

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Speciellt för årets jullov

Från fredag 16 december kl. 15.00 till måndag 2 januari 2023.

Från fredag 16 december kl. 15.00 till måndag 20:

Under julens första dagar bjuder vi in till ett mysigt område på andra våningen med extra små lekhörnor för de minsta gästerna. Här kan du rita fina teckningar och färglägga fina julmönster och motiv. Du kan även samla familj och vänner och spela ett trevligt brädspel tillsammans.

Från onsdag 21 december kl. 15.00 till måndag 2 januari:

Under jullovet bjuder vi in barn i alla åldrar att ha kul i vårt lekland.

Barnens reception

Det första du ser när du kommer till hotellets reception på jullovet är vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna och berättar om de olika lekupplevelser som finns här. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Prova lyckohjulet varje dag:

Plats: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower.

Tid: Barnreceptionen är öppen alla dagar från 21 december kl. 13.30–18.00.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Tivolis jullekland

Tivolis Jullekland är ett magiskt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet i behåll.

I området hittar du bland annat vår populära hoppborg, bordtennis, bordsfotboll, lufthockey och brädspel. Vi har också ett mysigt pysselområde där du kan skapa ditt eget jul- eller nyårspynt och hänga på vår stora gran.

För de minsta har vi också ett stort område med åldersanpassade aktiviteter som balansbana och de alltid populära bObles-figurerna.

Plats: I foajén, Harbour Tower.

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela jullovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Alla dagar: Kl. 07.00–22.00.

Plats: Undervåningen i Harbour Tower.

VI ÖNSKAR DIG ETT SAGOLIKT JULLOV HÄR PÅ TIVOLI HOTEL!