Välkommen till sommarlov på Tivoli Hotel

Välkommen till barnens sommarlov på Tivoli Hotel

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar som kommer att publiceras här på webbplatsen så snart vi närmar oss sommaren 2023.

Tills dess kan du nedan hitta programmet för 2022.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club är vår version av en frukostupplevelse tillägnad barnen! Vi har dekorerat vår stora fina kongressal i glada Tivoli-färger och skapat särskilda små barnbufféer så att även våra minsta gäster kan få möjlighet att välja på egen hand. Utbudet av mat och dryck är också anpassat för barn i alla åldrar. 

Från Tivoli Breakfast Club har ni även tillgång till vårt barnområde där barnen kan leka medan föräldrarna avnjuter sitt morgonkaffe i lugn och ro.
 

Tid och plats

Tid: Dagligen kl. 07.00–11.00.

Plats: Tivoli Kongressal i foajén på bottenplan. 

 

Barnens reception

Det första du ser när du kommer till hotellets reception på sommarlovet är vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna med en välkomstpresent och berättar om de olika lekupplevelser som finns här. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Prova lyckohjulet varje dag:

PLATS: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower.
TID: Barnreceptionen är öppen alla dagar under sommarlovet kl. 13.30–20.00.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Plats

Tid: Varje dag under sommarlovet kl. 13.30–20.00

Plats: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower

Tivoli Sommarlekland

Tivolis Sommarlekland är ett magiskt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet kvar. Vi har maxat Tivoli-stämningen i hela området med massor av magi, spänning, ljus och färger. 

I området hittar du bland annat vår populära hoppborg, bordtennis, bordsfotboll och lufthockey. Där finns även ett rit- och ett brädspelsområde samt ett stort mysigt lekområde med balansbana och bObles för de minsta.

Som något alldeles extra har vi i sommar också ett kul LEGO-område där man kan bygga precis vad man vill – bara fantasin sätter gränserna. 

Plats

Plats: I foajén, Harbour Tower

Barnbio

Varje kväll under sommarlovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela sommarlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Dagligen: kl. 07.00–22.00

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fyllt av färgstarka bObles-lekmöbler, sittsäckar, minirutschbana, lektält och barnböcker – endast fantasin sätter gränser! 

Det finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och det finns till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även skapat en stor duk med Tivoli Hotels sommarstad. Här kan ni själva dekorera väggen genom att färglägga och klistra fast figurer så att vi kan skapa vår alldeles egna sommarstämning med hjälp av er!

Tid och plats

Tid: Alltid öppet

Plats: På andra våningen, Harbour Tower

VI ÖNSKAR ER ETT HÄRLIGT SOMMARLOV PÅ TIVOLI HOTEL!