Välkommen till barnens sommarlov på Tivoli Hotel!

Upplev en magisk sommarsemester fylld av lek och äventyr för hela familjen på Tivoli Hotel. Våra barnvänliga bekvämligheter och roliga aktiviteter garanterar oförglömliga upplevelser för barn i alla åldrar.

2024 anordnar vi ”Barnens sommarlov” från torsdag 11 juli kl. 14.00 till söndag 11 augusti kl. 12.00.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club är vår version av en frukostupplevelse tillägnad barnen! Vi har dekorerat vår stora fina kongressal i glada Tivoli-färger och skapat särskilda små barnbufféer så att även våra minsta gäster kan få möjlighet att välja på egen hand. Utbudet av mat och dryck är också anpassat för barn i alla åldrar.

Från Tivoli Breakfast Club har ni även tillgång till vårt aktivitetsområde där barnen kan leka medan föräldrarna avnjuter sitt morgonkaffe i lugn och ro.

Tid och plats

Tid: Varje dag kl. 07.00–11.00

Plats: Tivoli Kongressal i foajén på bottenvåningen

 

Tivoli Sommarlekland

Tivoli Sommarlekland är ett stort, magiskt lekområde för både större barn och småbarn som precis har lärt sig gå. Här hittar du bland annat vår stora roliga Tivoli-hoppborg samt ett mysigt område där man kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar för de minsta. Du kan också spela bordtennis, bordsfotboll, airhockey eller dart alternativt ge fantasin fria tyglar och bygga med våra stora klossar.

Leklandet innehåller även ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Här kan du bland annat rita fina teckningar och färglägga figurer som du kan hänga upp i vårt vackra sommarträd.

Plats

Plats: På Tivoli Sommarlekland


Barnens reception

Vid ingången till Tivoli Sommarlekland hittar du vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna och berättar om de olika aktiviteter som finns på hotellet. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Tid och plats

Tid: Alla dagar kl. 09.00–20.00. Lyckohjulet är öppet på eftermiddagen från kl. 13.30

Plats: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower


Tivolis lekrum

Vi håller just nu på och bygger ett nytt fint lekrum! I mitten av juni kommer vi att presentera det nya lekrummet och dess aktiviteter.

Tid och plats

Tid: Alltid öppet

Plats: På andra våningen, Harbour Tower


Barnbio

Varje kväll under sommarlovet visar vi gamla Disney-klassiker i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower


Läcker barnbuffé för de yngsta

Under sommarsemestern kan våra yngsta gäster äta sig mätta på en LÄCKER barnbuffé. Här finns både bygg-själv-burgare, krispiga fish’n’chips, nachos, salladsbar och den häftigaste chokladfontänen och glassbaren till dessert.

För de vuxna

Till de vuxna har vi en HÄRLIG kvällsmeny där vi bland annat bjuder på en ”family-style”-meny där ni kan dela flera små rätter och på så vis smaka på lite av varje på menyn.

Tid och plats

Tid: Från fredagen 28 juni kl. 17.00–21.30

Plats: Tivoli Brasserie

Vi rekommenderar att ni bokar bord till sommarbuffén för att garantera plats.

Boka bord online eller på telefon + 45 32 68 42 63


Tivoli Beach med glassbil från Kastberg

Kom och besök vårt mysiga strandområde, Tivoli Beach, i lobbyn med strandstolar, badbollar och parasoller – och en stor fin vintageglassbil från Kastberg. Här kan ni under hela sommarsemestern köpa läcker Kastberg-glass i flera olika smaker – perfekt för att svalka sig lite i sommarvärmen.

Tid och plats

Tid: kl. 11.00–19.00

Plats: I hotellobbyn


Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är självfallet också öppen hela sommarlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Obs! Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Öppettider:

kl. 07.00–11.30: Öppen
Kl. 11.30–13.30: Stängd pga. rengöring
Kl. 13.30–22.00: Öppen

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

VI ÖNSKAR ER ETT HÄRLIGT SOMMARLOV PÅ TIVOLI HOTEL!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner