Välkommen till sommarlov på Tivoli Hotel

Vi arbetar på att ta fram ett program för barnens sommarlov 2024. Under tiden kan du se programmet för 2023 nedan.


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club är vår version av en frukostupplevelse tillägnad barnen! Vi har dekorerat vår stora fina kongressal i glada Tivoli-färger och skapat särskilda små barnbufféer så att även våra minsta gäster kan få möjlighet att välja på egen hand. Utbudet av mat och dryck är också anpassat för barn i alla åldrar.

Från Tivoli Breakfast Club har ni även tillgång till vårt aktivitetsområde där barnen kan leka medan föräldrarna avnjuter sitt morgonkaffe i lugn och ro.

Tid och plats

Tid: Dagligen kl. 07.00–11.00.

Plats: Tivoli Kongressal i foajén på bottenplan. 

 

Barnens reception

Det första du ser när du kommer till hotellets reception på sommarlovet är vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna och berättar om de olika aktiviteter som finns på hotellet. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Tid och plats

Tid: Alla dagar kl. 09.00–20.00. Lyckohjulet är öppet på eftermiddagen från kl. 13.30.

Plats: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower

Tivoli Sommarlekland

Tivolis Sommarlekland är ett stort och roligt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet kvar. Här hittar ni bland annat vår stora hoppborg samt ett stort mysigt område där man kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar för de minsta. Ni kan också spela bordtennis, bordsfotboll, airhockey och dart, och ni kan bygga loss i vårt roliga LEGO-område – där bara fantasin sätter gränserna. 

Leklandet innehåller även ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Här kan du bland annat rita fina teckningar och färglägga figurer som du kan hänga upp i vårt vackra sommarträd.

Plats

Plats: På Tivoli Sommarlekland

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fullt av färgglada bObles lekmöbler som de yngsta kommer att älska att krypa runt på. 

I lekrummet finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden. 

I lekrummet har vi även skapat en stor duk med Tivoli Hotels sommarstad. Här kan ni själva dekorera väggen genom att färglägga och klistra fast figurer så att vi kan skapa vår alldeles egna sommarstämning med hjälp av er!

Tid och plats

Tid: Alltid öppet

Plats: På andra våningen, Harbour Tower

Barnbio

Varje kväll under sommarlovet visar vi gamla Disney-klassiker i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm. Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Sommarbuffé – avnjut er middag i det gröna

Under sommarlovet serverar vi en härlig kvällsbuffé för hela familjen på och utanför Tivoli Brasserie. Vi tänder grillen i trädgårdstältet och har skapat en mysig trädgårdsmiljö utanför restaurangen med avlånga bord och små lampor i ljusslingor, så att ni kan äta middag under Köpenhamns kvällshimmel.

Vi rekommenderar att ni bokar bord till sommarbuffén för att garantera plats.
Ni kan boka bord här eller genom att ringa till +45 32 68 42 63

Tid och plats

Tid: Från kl. 17.00–21.30.

Plats: Tivoli Brasserie/Det Grønne Strøg på andra våningen

Tivoli Beach med glassbil från Kastberg

Kom och besök vårt mysiga strandområde, Tivoli Beach, i lobbyn med strandstolar, badbollar och parasoller – och en stor fin vintageglassbil från Kastberg. Här kan ni under hela sommarsemestern köpa läcker Kastberg-glass i flera olika smaker – perfekt för att svalka sig lite i sommarvärmen.

Tid och plats

Tid: Kl. 11.00–19.00

Plats: I hotellobbyn

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är självfallet också öppen hela sommarlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Tid: Varje dag kl. 07.00–22.00

Obs! Öppettider från 1 juli–15 augusti:
kl. 07.00–11.30: Öppen
Kl. 11.30–13.30: Stängd pga. rengöring
Kl. 13.30–22.00: Öppen

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

VI ÖNSKAR ER ETT HÄRLIGT SOMMARLOV PÅ TIVOLI HOTEL!