Tivoli Hotel är ert barnvänliga hotell i Köpenhamn

Välkommen till Tivoli Hotel – ett bra val för familjer på jakt efter ett barnvänligt hotell i Köpenhamn. Vi lovar att era barn aldrig kommer att bli uttråkade!

Läs vidare och övertyga dig själv om varför Tivoli Hotel är den perfekta platsen för övernattning med barn.


Roliga bekvämligheter för barnen

På vårt barnvänliga hotell mitt i Köpenhamn hittar ni en skattkammare med roliga bekvämligheter för de minsta. Förutom vårt fina Tivoli-lekrum, stora poolområde och utomhuslekplats erbjuder Tivoli Hotel diverse aktiviteter för barnen under skolloven.

Plask och lek: Hoppa ner i vår stora pool

Visste du att Tivoli Hotel är ett av få hotell i Köpenhamn med inomhuspool?

Tivoli Hotel är därför ett perfekt val för er som söker ett hotell med pool där barnen kan njuta av vattenlek i en trygg miljö.

Läs mer om vår härliga pool

Lekrum

OBS: Vi bygger ett nytt, fint lekrum åt er! Därför är lekrummet stängt på grund av renovering från den 13 maj till slutet av juni.

Låt barnen leka fritt i vårt Tivoli-lekrum, där det finns aktiviteter för barn i alla åldrar. Lekrummet är inrett i en rolig och färgglad Tivoli-stil och har bland annat bollkastning och klättervägg samt mängder av roliga och kreativa lekmöbler från fantastiska bObles.

Lekrummet ligger på andra våningen och är den perfekta platsen för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.


Grönytan: Det Grønne Strøg

Vid hotellet finns också en härlig grönyta med massor av blommor, träd, gräs och bänkar.

Ta en paus och njut av grönskan som du hittar på andra våningen.


Utomhuslekplats med rutschkana

Vår utomhuslekplats ligger på andra våningen, vid Columbines Have, och erbjuder barnen goda lekmöjligheter när vädret tillåter.


Rolig underhållning på barnens semester

Om du och dina barn bor på vårt hotell under något av årets skollov, behöver ni inte gå utanför hotellet för att stilla er nyfikenhet, uppleva äventyr och skratta tillsammans.

För vi anordnar en mängd lekar, kul nöjen och underhållning året om – och om du kollar in kategorierna nedan kan du få veta mer om vad du och dina barn kan se fram emot under just er hotellvistelse.


Mat för både barn och vuxna på Tivoli Brasserie

På Tivoli Brasserie välkomnar vi barn i alla åldrar.

Vi har sett till att det finns något gott på menyn för familjens minsta så att ni kan njuta av en trevlig måltid tillsammans utan att behöva lämna hotellet.

Läs mer om vår barnmeny

Utforska Köpenhamns upplevelser och sevärdheter

När ni bor på Tivoli Hotel finns det gott om möjligheter att utforska Köpenhamns många sevärdheter och upplevelser, varav de flesta ligger precis utanför dörren.

Från det historiska Tivoli, som har gett inspiration till hotellets tema, till sevärdheter som Den Blå Planet, Köpenhamns Zoo och Experimentarium, finns här något för alla smaker.

Vårt barnvänliga hotell i Köpenhamn är därför den perfekta basen när ni som familj ska utforska stadens familjevänliga attraktioner.

Läs mer i vår stora guide till upplevelser och aktiviteter för barn i Köpenhamn


Välj Tivoli Hotel för din nästa vistelse i Köpenhamn

Tivoli Hotel erbjuder perfekt inredda familjerum för er som vill uppleva Köpenhamn tillsammans som familj. Vårt utbud av rum är perfekt för familjer på 3, 4 eller 5 personer och kombinerar familjevänliga bekvämligheter med ett utmärkt läge nära stadens bästa sevärdheter.

Tivoli Hotel är det populäraste barnvänliga hotellet i Köpenhamn och ett perfekt val för familjens nästa semester eller en hotellweekend.

Boka din vistelse idag och se fram emot en speciell upplevelse tillsammans med din familj i hjärtat av den danska huvudstaden. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna. 

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner