För barnen

Lekrum

Låt barnen leka fritt i vårt Tivoli-lekrum, där det finns aktiviteter för barn i alla åldrar. Lekrummet är inrett i en rolig och färgglad Tivoli-stil och har bland annat bollkastning och klättervägg samt mängder av roliga och kreativa lekmöbler från fantastiska bObles.

Lekrummet ligger på andra våningen och är den perfekta platsen för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.

Grönytan: Det Grønne Strøg

Vid hotellet finns också en härlig grönyta med massor av blommor, träd, gräs och bänkar. Ta en paus och njut av grönskan som du hittar på andra våningen.

Utomhuslekplats

Vår utomhuslekplats ligger på andra våningen, vid Columbines Have, och erbjuder goda lekmöjligheter när vädret tillåter.

Barnens lov

Om du och dina barn bor på vårt hotell under något av årets skollov, behöver ni inte gå utanför hotellet för att stilla er nyfikenhet, uppleva äventyr och skratta tillsammans. För vi anordnar en mängd lekar, kul nöjen och underhållning året om – och om du klickar dig runt i kategorierna nedan kan du få veta mer om vad du och dina barn kan se fram emot under just er hotellvistelse.