Boka ett förmiddagsmöte på Tivoli Hotel i Köpenhamn

Är du på jakt efter det perfekta familjerummet för er semester i Köpenhamn? Då har du kommit till rätt ställe. På Tivoli Hotel kan ni:

  • Bo i härliga familjerum
  • Njuta av alla härliga faciliteter för både barn och vuxna
  • Ha nära till hands till alla upplevelser i Köpenhamn

Fler möjligheter till familjerum för familjen

Tivoli Hotel är det perfekta valet för dig som är på jakt efter familjerum. Våra rum är en perfekt kombination av rofylld elegans och Tivolis magi som tillgodoser behoven hos familjer i flera storlekar.

Vi erbjuder familjerum för 3, 4 respektive 5 personer.

Deluxe King-rum med juniorsäng för 2 vuxna och 1 barn

Vårt Deluxe King-rum består av en king size-säng och en skön läderpuff som kan fällas ut till en juniorsäng.

Familjerum för 4 personer

Vårt familjerum består av en dubbelsäng och en soffa som kan fällas ut till en bäddsoffa.

Stort familjerum för 4 personer

Vårt stora familjerum består av två rum med anslutande dörrar och varsin dubbelsäng.

Stort familjerum för 4 vuxna och 1 barn

Vårt stora familjerum består av 2 rum med anslutande dörrar med två dubbelsängar och en läderpuff som kan fällas ut till en juniorsäng.


Få en billig övernattning i Köpenhamn i våra familjerum

Få en prisvärd övernattning i Köpenhamn med våra familjerum genom att välja ”Bästa möjliga pris” när du bokar er övernattning.

Vi erbjuder en prisgaranti som säkerställer att du inte kan hitta ett lägre pris någon annanstans, förutsatt att du bokar direkt genom oss*.

Ta del av våra specialerbjudanden och planera ert nästa familjeäventyr i hjärtat av Köpenhamn till bästa möjliga pris.

Så här bokar du ert familjerum

  1. Längst upp på sidan anger du datum och antal personer och väljer ”Sök vistelse”
  2. Hitta det familjerum som passar er bäst
  3. Boka vistelse – svårare än så är det inte

Bekvämligheter för hela familjen

I en tid då vardagen ofta kan kännas hektisk och stressig kan det vara välbehövligt att hitta tid att som familj varva ner, koppla av och njuta av varandras sällskap. På Tivoli Hotel vill vi se till att er kvalitetstid tillsammans som familj blir något alldeles extra. Därför erbjuder vi en rad bekvämligheter som tilltalar alla åldrar så att hela familjen kan få en upplevelse utöver det vanliga.

För de yngsta familjemedlemmarna har vi ett trivsamt Rasmus Nalle--inspirerat Tivoli-lekrum där fantasin kan få fritt spelrum. Under skolloven arrangerar vi dessutom speciella barnaktiviteterså att det finns något här för alla smaker. Ni kan också njuta av vår inomhuspool, som är populär bland gäster i alla åldrar. För extra avkoppling kan ni besöka vår bastu där ni kan ladda upp och njuta av en paus från ett stressigt vardagsliv.

När det är dags att stilla hungern erbjuder Tivoli Brasserie en barnvänlig meny samt läckra rätter för de vuxna. För en extra speciell upplevelse kan ni också äta på Sticks’n’Sushi eller MASH Penthouse, där ni kan njuta av en spektakulär utsikt över stadens tak eftersom dessa restauranger ligger högst upp i hotellets torn.

Dessutom har hotellet ett gym för dig som vill hålla dig aktiv samt cykeluthyrning som gör det enkelt att utforska stadens attraktioner tillsammans på två hjul.

Läs mer om alla bekvämligheter på Tivoli Hotel


Bo nära alla upplevelser i Köpenhamn

 

När ni bor på Tivoli Hotel är ni bara ett stenkast från alla härliga upplevelser som Köpenhamn har att bjuda på. Börja dagen med en rundtur i historiska nöjesparken Tivoli, där olika attraktioner och vackra blommor skapar en magisk atmosfär för både barn och vuxna.

Ni kan också strosa ner till pittoreska Nyhavn. Här kan ni njuta av utsikten över de färgglada, gamla husen och de många båtarna medan ni äter en god glass eller kanske en traditionell dansk lunch på något av de många mysiga kaféerna längs kanalen.

För kulturintresserade erbjuder Köpenhamn en mängd olika museer. Besök till exempel Nationalmuseet för att fördjupa dig i Danmarks historia. Barn brukar även älska en dag på Experimentarium där de kan lära sig genom interaktiva utställningar och kul vetenskapliga experiment.

Glöm inte att kolla in vår omfattande guide till upplevelser i Köpenhamn, där vi delar med oss av ännu fler tips och rekommendationer för att ge er en minnesvärd vistelse. Så packa resväskan och gör er redo för äventyr i Danmarks charmiga huvudstad!

Läs vår guide till upplevelser i Köpenhamn


Så vad väntar du på? Boka ert familjerum nu

  1. Längst upp på sidan anger du datum och antal personer och väljer ”Sök vistelse”
  2. Hitta det familjerum som passar er bäst
  3. Boka vistelse – svårare än så är det inte

*När du bokar rum direkt hos oss får du alltid garanterat lägsta möjliga pris. Vi garanterar att du inte kan hitta ett lägre pris under förutsättning att antalet personer, ankomstdatum, vistelselängd, rumstyp, avbeställningsvillkor och paketinnehåll är likadana för båda erbjudandena. Läs de fullständiga villkoren

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner