Välkommen till Tivoli Hotel, den perfekta basen för en hotellweekend med barn mitt i den pulserande danska huvudstaden.

På vårt familjevänliga hotell får ni inte bara en lyxig övernattning, utan befinner er även inom räckhåll från stadens många upplevelser och sevärdheter.

Fortsätt läsa och ta reda på varför du ska boka en vistelse för familjen på Tivoli Hotel!

Tivoli

Vårt hotell ligger på gångavstånd från Tivoli Have, den anrika nöjesparken som är den perfekta utgångspunkten för en helg full av äventyr för hela familjen.

Nöjesparken är med sin förtrollande atmosfär och legendariska attraktioner en succé för besökare i alla åldrar och ett måste när ni besöker den danska huvudstaden.

Läs mer om vårt speciella hotellpaket på Tivoli Hotel med övernattning och entré till Tivoli

Nationalmuseet

Men Köpenhamn rymmer mycket mer än åkattraktioner. Ta till exempel med barnen till Nationalmuseet som levandegör Danmarks historia med hjälp av interaktiva utställningar och barnvänliga berättelser.

Det är ett gyllene tillfälle att ge de minsta en spännande inblick i Danmarks historia på ett både roligt och engagerande sätt.

Den Blå Planet

Havets vidunder väntar på er på Den Blå Planet, Nordeuropas största akvarium. Här kan ni ge er ut på en resa under vattenytan och träffa allt från färgglada korallrevsfiskar till imponerande hajar.

Det är en spännande upplevelse som väcker barnens nyfikenhet och ökar deras kunskaper om naturens mångfald.

Zoologisk Have

På Zoologisk Have får ni utforska djurens värld och se allt från majestätiska elefanter till lekfulla apor på nära håll. Det är inte bara ett nöje utan även en lärorik upplevelse att observera djuren, då djurparken ser till att barnen har möjlighet att lära sig mer djurarter och deras livsmiljöer.

Experimentarium

På Experimentarium, stadens interaktiva science center, kan ni alla stilla er vetenskapliga nyfikenhet. Tillsammans kan ni utforska de många interaktiva aktiviteterna och experimenten som på ett lekfullt sätt förklarar fysikens, kemins och biologins principer.

Läs mer i vår guide till upplevelser och aktiviteter för barn i Köpenhamn

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden