Få en magisk hotellweekend tillsammans med dina barn i Köpenhamn

Välkommen till Tivoli Hotel, den perfekta basen för en hotellweekend med barn mitt i den pulserande danska huvudstaden.

På vårt familjevänliga hotell får ni inte bara en lyxig övernattning, utan befinner er även inom räckhåll från stadens många upplevelser och sevärdheter.

Fortsätt läsa och ta reda på varför du ska boka en vistelse för familjen på Tivoli Hotel!


Rolig övernattning med barn i sagolik miljö

Med en uppsjö av barnvänliga bekvämligheter och aktiviteter är Tivoli Hotel ett perfekt val för familjer som vill ha en rolig övernattning tillsammans med barnen.

Släpp barnen lösa i vårt Rasmus Klump lekrum på andra våningen. Lekrummet är inrett med de bästa färgerna och figurerna vi känner igen från Rasmus Klump-universumet: Möt Rasmus, Pingo, Skæg, Pelle när du försöker kasta bollar genom bollväggen, hoppa en tur upp på den roliga palmön som vännerna möter på sin väg – eller baka de bästa Rasmus Klump-pannkakorna i det fina lek-köket. Ni kan också mysa av ett bad i vår stora pool. 

Hotellets utomhuslekplats på andra våningen erbjuder också barnen massor av kul lek när vädret tillåter.

Under skolloven förvandlas Tivoli Hotel till ett paradis för barn med massor av aktiviteter och underhållning.

Så oavsett om det är påsklov, sommarlov, höstlov, jullov eller sportlov finns det alltid något spännande på programmet för de yngsta gästerna.


Hotellweekend i Köpenhamn med massor av upplevelser för barn

Vårt centralt belägna hotell är den perfekta basen för familjer som vill ta del av Köpenhamns många roliga sevärdheter och upplevelser tillsammans med barnen.

Hotellet ligger nämligen på kort avstånd från många av stadens spännande erbjudanden.

Tivoli

Vårt hotell ligger på gångavstånd från Tivoli Have, den anrika nöjesparken som är den perfekta utgångspunkten för en helg full av äventyr för hela familjen.

Nöjesparken är med sin förtrollande atmosfär och legendariska attraktioner en succé för besökare i alla åldrar och ett måste när ni besöker den danska huvudstaden.

Läs mer om vårt speciella hotellpaket på Tivoli Hotel med övernattning och entré till Tivoli

Nationalmuseet

Men Köpenhamn rymmer mycket mer än åkattraktioner. Ta till exempel med barnen till Nationalmuseet som levandegör Danmarks historia med hjälp av interaktiva utställningar och barnvänliga berättelser.

Det är ett gyllene tillfälle att ge de minsta en spännande inblick i Danmarks historia på ett både roligt och engagerande sätt.

Den Blå Planet

Havets vidunder väntar på er på Den Blå Planet, Nordeuropas största akvarium. Här kan ni ge er ut på en resa under vattenytan och träffa allt från färgglada korallrevsfiskar till imponerande hajar.

Det är en spännande upplevelse som väcker barnens nyfikenhet och ökar deras kunskaper om naturens mångfald.

Zoologisk Have

Zoologisk Have får ni utforska djurens värld och se allt från majestätiska elefanter till lekfulla apor på nära håll. Det är inte bara ett nöje utan även en lärorik upplevelse att observera djuren, då djurparken ser till att barnen har möjlighet att lära sig mer djurarter och deras livsmiljöer.

Experimentarium

Experimentarium, stadens interaktiva science center, kan ni alla stilla er vetenskapliga nyfikenhet. Tillsammans kan ni utforska de många interaktiva aktiviteterna och experimenten som på ett lekfullt sätt förklarar fysikens, kemins och biologins principer.

Läs mer i vår guide till upplevelser och aktiviteter för barn i Köpenhamn


Kulinariska äventyr för hela familjen på Tivoli Hotel

Under er hotellweekend på Tivoli Hotel kan hela familjen njuta av både frukost och middag på Tivoli Brasserie.

Restaurangen erbjuder ett varierat utbud av rätter med något för alla smaker. Det garanterar att hela familjen, från stora till små, går från bordet mätta och glada.

På morgonen kan ni inleda dagen med en läcker och stärkande frukostbuffé och på kvällen, efter en dag av upplevelser, kan ni återvända och smaka på alla de kulinariska läckerhet som vår kvällsmeny rymmer.

Alldeles vid sidan av Tivoli Brasserie finns ett roligt lekrum där barnen kan leka och ha kul både före och efter måltiderna.

Detta gör Tivoli Hotel till den perfekta platsen för familjer som vill ha en avkopplande men samtidigt upplevelserik semester i hjärtat av Köpenhamn.


Låt Tivoli Hotel vara er bas för en hotellweekend i Köpenhamn

Tivoli Hotel är mycket mer än bara ett ställe att övernatta på – det är den perfekta basen för de otaliga äventyr som Köpenhamn har att erbjuda familjer. Här är ni nämligen bara ett stenkast från alla magiska och spännande sevärdheter som staden har att bjuda på.

Vår concierge står redo att hjälpa er att utforska stadens bästa barnvänliga upplevelser och dolda skatter.

När ni bor på Tivoli Hotel garanterar vi en minnesvärd hotellweekend för hela familjen, där sagolika upplevelser blandas med avkopplande lyx.

Så vad väntar du på? Boka er nästa hotellweekend på Tivoli Hotel.

Andra upplevelser i Köpenhamn

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner