Frukost på Tivoli Hotel

Gör dig redo för en strålande dag

Oavsett om du avnjuter frukosten i vår moderna restaurang Tivoli Brasserie eller i Tivoli View Restaurant på elfte våningen i City Tower gör vi allt för att du ska få en perfekt start på dagen.

Öppettider

Måndag–fredag kl. 06.30–10.00
Helger kl. 07:00-10:30


Stor frukostbuffé på restaurang Tivoli Brasserie

Visa meny

I vår mysiga frukostrestaurang på andra våningen serverar vi en stor och varierad frukostbuffé för alla gäster som bor i Standard-, Superior- och familjerum.

Restaurangen bjuder på en vacker utsikt över våra grönområden, och har utgång både till grönytorna och vår egen utomhuslekplats.


Executive Breakfast i Tivoli View Restaurant

Visa meny

Är du gäst i ett Executive-rum, Deluxe-rum med loft, en Junior-svit eller annan svit kan du avnjuta vår Executive Breakfast i Tivoli View Restaurant. Förutom den överdådiga frukostbuffén har restaurangen en live-cooking-station där du kan få omeletten tillagad helt efter dina egna önskemål.

Tivoli View ligger på elfte våningen och har dessutom en av Köpenhamns vackraste utsikter. Som Executive-gäst ingår alltid Executive Breakfast i din vistelse.

Läs mer om Tivoli View Restaurant.


Frukost To Go i Tivolis lobbybar

Visa meny

Har du bråttom eller föredrar du helt enkelt en lätt frukost, kan du avnjuta en sådan i vår Tivoli Lobbybar på bottenvåningen.

Här serverar vi croissanter, wienerbröd, skyr, frukt, juice, smoothies – och självklart ditt favoritkaffe.

Du kan också välja vårt ”To Go”-frukosterbjudande Columbine Breakfast (liten) eller Harlekin Breakfast (stor), som är gratis om frukost ingår i din vistelse.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner