Parkering

Att leta parkering i Köpenhamn kan ofta kännas som ett hopplöst projekt. Vi har velat underlätta detta för dig och därför listat de bästa parkeringsalternativen för din vistelse så att du smidigt kan hitta en plats nära hotellet.


Vi erbjuder ett stort offentligt parkeringshus – alldeles utanför dörren!

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi turen att ha ett stort videoövervakat parkeringshus i vår byggnad. Det gör att du enkelt och bekvämt kan parkera hos oss under vistelsen.

Det finns plats för hela 500 fordon och parkering fördelas enligt först till kvarn-principen. Observera dock att parkeringshuset är öppet för allmänheten och att vi därför inte har möjlighet att boka parkeringsplats åt dig. Infarten till parkeringsgaraget ligger på Kristian Erslevs Gade.

Viktigt: Frihöjden i parkeringshuset är 2,00 meter. Parkeringshuset har öppet dygnet runt.

Priser

  • Per dag  
  • Per timme  

Betalning för parkering kan göras via:

  • Automater i parkeringshuset.
  • På apcoa.dk inom 48 timmar efter att du har kört ut.
  • Om du inte betalar via något av ovanstående alternativ skickar vi en faktura inkl. expeditionsavgift.

SmartParkering

Parkeringshuset använder APCOA SmartParkering. När du kör in parkeringshuset registreras bilens registreringsskylt automatiskt.

Om du ofta nyttjar parkeringshuset eller andra parkeringshus med APCOA SmartParkering kan du låta systemet spara din betalningsinformation och koppla denna till ditt registreringsnummer för framtida bruk.

Obs! Med förbehåll för prisändringar hos APCOA.

Behöver du använda bilen under din vistelse?

Registrera din registreringsskylt i receptionen vid ankomst eller innan du kör ut för första gången. Då kan du köra in i och ut ur parkeringshuset under din vistelse utan att behöva betala varje gång. Betalning sker i receptionen vid ankomst. 

Speciellt för dig som kommer i elbil

Vi kan erbjuda totalt 17 laddplatser (typ 2) för elbilar i vårt parkeringsgarage.

Laddplatserna fördelas på dessa plan:

  • 9 st. Plan B
  • 8 st. Plan C

Alla är grönmålade och lätta att se. Laddstationerna är av märket Clever och de två laddplatserna distribueras via Clevers nätverk av laddstationer.

Du betalar direkt till Clever om du laddar bilen i parkeringsgaraget på Tivoli Hotel. Om du har frågor som rör laddning ber vi dig kontakta Clever Support direkt genom att ringa +45 8616 8888 eller gå till www.clever.dk.

Om du har en elbil som kräver annan typ av kontakt än typ 2 (till exempel Tesla typ 1), måste du ta med din egen converter för att kunna använda typ 2-laddaren. Behöver du en E.ON laddstation? Hitta laddstation på kartan

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner