Parkering

Vi erbjuder ett stort offentligt parkeringshus – alldeles utanför dörren!

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi turen att ha ett stort videoövervakat parkeringshus i vår byggnad – det gör det lätt och smidigt för dig att parkera under din vistelse.

Det finns plats för hela 500 fordon och platserna nyttjas enligt ”först-till-kvarn-principen”. Observera att parkeringshuset är offentligt och att vi därför inte har möjlighet att reservera plats åt dig.

Priser

  • Per dag  
  • Per timme  

Betalning för parkering kan även göras via:

  • automater i parkeringshuset.
  • apcoa.dk inom 48 timmar från det att du har kört ut ur parkeringshuset.
  • Om du inte betalar via något av ovanstående alternativ skickar vi en faktura inkl. expeditionsavgift.

SmartParkering

Parkeringshuset använder APCOA SmartParkering. När du kör in parkeringshuset registreras bilens registreringsskylt automatiskt.

Innan du kör ut ur parkeringshuset betalar du för parkeringen vid någon av de betalningsautomater som finns i parkeringshuset. Ange bara bilens registreringsnummer och betala angivet belopp. 

Om du ofta nyttjar parkeringshuset eller andra parkeringshus med APCOA SmartParkering kan du låta systemet spara din betalningsinformation och koppla denna till ditt registreringsnummer för framtida bruk.

Behöver du använda bilen under din vistelse? 

Registrera ditt registreringsnummer i receptionen vid ankomst (eller senast före första gången du kör ut ur p-huset) och betala först vid avresa. Då kan du köra in i och ut ur parkeringshuset under din vistelse utan att behöva betala varje gång.

Är parkeringshuset fullt? 

Skulle parkeringshuset mot förmodan vara fullt, kan vi hänvisa till: 

Apcoas parkeringsområden på andra sidan av hotellet (Kalvebod Brygge)
Avstånd till hotellet: Ca 100 m.
Se på karta.

Fisketorvets Parkeringshus
Här är det två timmars gratis parkering, därefter krävs betalning
Avstånd till hotellet: ca. 500 m. 

DGI-Byens Parkeringshus
Infart från Ingerslevgade
Avstånd till hotellet: Ca 1 km.

Speciellt för dig som kommer i elbil

Vi erbjuder två Typ 2-laddningsplatser för elbilar, som båda ligger på Plan B i vårt parkeringsgarage – de är grönmålade för att vara lätta att se. Laddningsstationen är av märket Clever och de båda laddningsplatserna distribueras via Clevers laddningsnätverk och återfinns  här – översikten visar även närmaste alternativa laddningsplats om våra är upptagna.

Du betalar direkt till Clever om du laddar bilen i parkeringsgaraget på Tivoli Hotel. Om du har frågor som rör laddning ber vi dig kontakta Clever Support direkt genom att ringa +45 8616 8888 eller gå till www.clever.dk.

Om du har en annan typ av elbil än Typ 2 (till exempel Tesla Typ 1), måste du ta med din egen converter för att kunna använda Typ 2-laddaren. Skulle du behöva en E.ON-laddningsstation så finns de här.

 

Läs mer om alla Arp-Hansen Hotel Groups parkeringsalternativ här.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.