Executive Breakfast

Ett perfekt sätt att starta en härlig dag på

Här på Tivoli Hotel erbjuder vi våra gäster i Executive-rum, Deluxe med loft, Junior-sviter och sviter en extra trivsam start på dagen. Som gäst på dessa rum får du nämligen helt gratis tillgång till vår speciella Executive Breakfast i vackra Tivoli View Restaurant.

Tivoli View Restaurant ligger på elfte våningen i City Tower, vilket betyder att du här kan avnjuta din frukost till en av Köpenhamns bästa utsikter – ett perfekt sätt att starta en härlig dag i den danska huvudstaden på.

Restaurangen har en behaglig inredning med ljusa färger och en mysig atmosfär. Du kan därför avnjuta ditt kaffe och äta frukost i en avkopplande miljö innan du ska ut och uppleva Köpenhamns spännande kulturliv eller starta arbetsdagen.

En frukost med allt du kan önska dig

Restaurangen har även en live-cooking-station där du som gäst kan få din omelett tillagad – direkt från spisen till din tallrik.

Alla rätter ingår i frukostpriset, så du behöver inte tänka på extrakostnader för varma rätter. Till frukosten kan du dessutom välja mellan en rad härliga kaffespecialiteter. Det finns även möjlighet att avnjuta ett glas bubbel till frukosten.

Smaklig måltid!

Öppettider

Måndag till fredag 06.30–10.00
Lördag och söndag kl. 07.00–10.30

Tivoli View Restaurant