Executive Breakfast

Ett perfekt sätt att starta en härlig dag på

Här på Tivoli Hotel erbjuder vi våra gäster i Executive-rum, Juniorsviter och sviter på en extra trivsam start på dagen. Som gäst på dessa rum kan du nämligen helt gratis prova vår speciella Executive Breakfast i vår vackra Tivoli View Restaurant. Tivoli View Restaurant ligger på elfte våningen i City Tower, vilket betyder att du här kan avnjuta din frukost till en av Köpenhamns bästa utsikter – ett perfekt sätt att starta en härlig dag i den danska huvudstaden på.

Restaurangen har en behaglig inredning med ljusa färger och en mysig atmosfär. Du kan därför avnjuta ditt kaffe och äta frukost i en avkopplande miljö innan du ska ut och uppleva Köpenhamns spännande kulturliv eller starta arbetsdagen.

Frukost med allt du kan önska dig

Restaurangen har även en tillagningsstation där du som gäst kan få tillagat omelett, stekt ägg med mera – direkt från spisen till din tallrik. Alla rätter ingår i frukostpriset, så du behöver inte tänka på extrakostnader för varma rätter. Till frukosten kan du dessutom välja mellan en rad goda kaffespecialiteter.

Smaklig måltid!

Öppettider

Måndag till fredag kl. 06.30–10.00
Lördag och söndag kl. 07.00–10.30
Tivoli View Restaurant