Välkommen till barnens höstlov på Tivoli Hotel

Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar, vilket kommer att publiceras här på webbplatsen så snart vi närmar oss sommaren 2023.

Nedan hittar du programmet för perioden 17–23 oktober 2022. 


Tivoli Breakfast Club

Tivoli Breakfast Club är tillbaka! Vi upprepar sommarens succé och ger er återigen en frukostupplevelse tillägnad barnen! Vi har pyntat vår stora fina kongressal i glada Tivoli-färger – den här gången med en fin Halloween-twist med (rys)mys och en massa pumpor. Vi har återigen skapat speciella små barnbufféer så att även de minsta gästerna kan förse sig av det rikliga utbudet på egen hand. Utbudet av mat och dryck är också anpassat för barn i alla åldrar.

Från Tivoli Breakfast Club har ni även tillgång till vårt barnområde där barnen kan leka medan föräldrarna avnjuter sitt morgonkaffe i lugn och ro.

Tid och plats

Tid: Dagligen kl. 07.00–11.00.

Plats: Tivoli Kongressal i foajén på bottenvåningen.

Barnens reception

Det första du ser när du kommer till hotellets reception på höstlovet är vår populära barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna med en välkomstpresent och berättar om de olika lekupplevelser som finns här. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Prova lyckohjulet varje dag:

PLATS: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower

TID: Barnreceptionen är öppen alla dagar under höstlovet kl. 13.30–18.00.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar för hotellets roliga skattjakt.

Tid och plats

TID: Varje dag under höstlovet kl. 13.30–18.00

PLATS: Bredvid hotellreceptionen, Harbour Tower

Tivolis Höstlekland

Tivolis Höstlekland är ett magiskt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet i behåll.

I området hittar du bland annat vår populära hoppborg, bordtennis, bordsfotboll, lufthockey och brädspel. Vi har också ett mysigt pysselområde där du kan dekorera ditt eget Halloweenpynt med utklippta pumpor, spöken, spindlar m.m. och hänga upp det i vårt stora höstträd.

För de minsta har vi också ett stort område med åldersanpassade aktiviteter som balansbana och de alltid populära bObles-figurerna.

Plats

PLATS: I foajén, Harbour Tower

Barnbio

Varje kväll under höstlovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm.
Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela höstlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid: Alla dagar kl. 07.00–22.00

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

Tivolis lekrum

Vårt Tivoli-lekrum är en trivsam leklounge på andra våningen i Harbour Tower. Området är fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker – endast fantasin sätter gränser!

Det finns också roliga Tivoli-inspirerade speglar, och det finns till och med en vägg med det kända ”Djurspelet” från Tivoli där ni kan kasta bollar genom olika djurhuvuden.

I lekrummet har vi även täckt en vägg med en stor målarduk under temat Tivoli Hotels Höstlov. Här kan ni själva dekorera målarduken genom att färglägga och klistra fast figurer så att vi kan skapa vår alldeles egna höststämning med hjälp av er!

Tid och plats

Tid: Alltid öppen
Plats: På andra våningen
 

Vi önskar er ett sagolikt höstlov på Tivoli Hotel!

Vi anordnar Barnens höstlov 15–24 oktober 2022. Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar, vilket kommer att publiceras här på webbplatsen så snart det är klart.