Välkommen till barnens höstlov på Tivoli Hotel

Just nu arbetar vi på att sätta ihop ett superroligt program för höstlovet vecka 42 2024. Barn i alla åldrar kommer att älska det! Håll utkik på den här sidan – vi delar med oss av programmet så snart det är klart. Tills dess kan du ta en titt på vad vi arrangerade under höstlovet 2023 nedan.


Barnens reception

I Tivoli Lekland hittar ni också vår fina barnreception. Här möts barnen av en av våra rara receptionister som hälsar alla barn välkomna och berättar om de olika lekupplevelser som finns här. Barnen får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.

Prova lyckohjulet varje dag:

PLATS: I Tivoli Lekland på markplan, Harbour Tower.

TID: Barnreceptionen är öppen alla dagar från 14 oktober kl. 13.30–18.00.

Det är även receptionisterna i barnreceptionen som ansvarar att anordna hotellets roliga skattjakt.

Tid och plats

TID: Barnreceptionen är öppen alla dagar från 14 oktober kl. 13.30–18.00.

PLATS: I Tivoli Lekland på markplan, Harbour Tower

Tivolis Lekland

Tivolis Lekland är ett stort och roligt lekområde för både barn och vuxna med barnasinnet kvar. Här hittar ni bland annat vår stora hoppborg samt ett mysigt område där man kan tumla runt med balansbana, bObles och balanscyklar för de minsta. Ni kan också spela bordtennis, bordsfotboll, airhockey, basket eller dart. Det går också att ge fantasin fria tyglar och bygga med våra stora klossar.

Leklandet innehåller även ett mysigt pysselområde med massor av skojiga, spännande och kreativa aktiviteter. Här kan ni dekorera ert eget halloweenpynt med utklippta pumpor, spöken, spindlar m.m. som ni sedan kan hänga i vårt fina höstträd.

Plats

PLATS: I foajén, Harbour Tower

Barnbio

Varje kväll under höstlovet visar vi de bästa Disney-klassikerna i vår egen barnbio i lekrummet. En riktigt trevlig upplevelse för alla som älskar en bra barnfilm.

Information om vilken film som står på programmet hittar ni i lekrummet.

 

Tid och plats

Tid: Varje kväll från kl. 18.00

Plats: Tivolis lekrum på andra våningen i Harbour Tower

Swimmingpool

Vår stora inomhuspool är också öppen hela höstlovet. Med färgsprakande ljus, takfönster, massagemunstycken och ett litet vattenfall skapar poolen en skön miljö för en härlig paus där ni kan andas ut och njuta av er semester tillsammans.

Poolen har en längd på 16 meter och ett djup på 90 cm i den grundaste delen samt 160 cm i den djupaste. Självklart är ni välkomna att packa med armpuffarna till småbarnen.

Barn under 12 år måste ha sällskap av en ansvarig vuxen person. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tid och plats

Tid:

Kl. 07.00–11.30: Öppen
Kl. 11.30–13.30: Stängd pga. rengöring
Kl. 13.30–22.00: Öppen

Plats: Undervåningen i Harbour Tower

Lekrum

Låt barnen leka fritt i vårt Rasmus Nalle-inspirerade lekrum på andra våningen. Lekrummet är inrett med de bästa färgerna och figurerna vi känner till från Rasmus Nalles värld: Möt Rasmus, Pingo, Sälle och Pelle när du försöker kasta bollar genom bollväggen och hoppar upp på den roliga palmön som vännerna möter på sin väg – eller grädda de bästa Rasmus Nalle-pannkakorna i det fina leksaksköket.

Vi visar barnfilm varje helg kl. 18.00 från teaterscenen, där Rasmus Nalle träffar sina goda vänner Pierrot och Harlekin från den gamla nöjesparken.

Tid och plats

Tid: Alltid öppen
Plats: Andra våningen i Harbour Tower

Vi önskar er ett sagolikt höstlov på Tivoli Hotel!

Vi anordnar Barnens höstlov 15–24 oktober 2022. Vi håller just nu på att planera ett kul och spännande program för barn i alla åldrar, vilket kommer att publiceras här på webbplatsen så snart det är klart.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner