Tivoli Hotel & Congress Center är ditt konferenshotell i Köpenhamn

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Välkommen till Tivoli Hotel & Congress Center, ditt favoritkonferenshotell i Köpenhamn.

Hos oss får du: 

Tillgång till 53 mötes- och konferenslokaler
Mat och dryck som imponerar på deltagarna
Professionell AV-utrustning
Fantastiska övernattningsmöjligheter

Läs mer och bli inspirerad!


Varför ska du välja Tivoli Hotel & Congress Center?

Det är en berättigad fråga som vi i all ödmjukhet vill ge dig svar på här. Hotellet har många utmärkande kvaliteter som gör det väl lämpat för event. Utforska gärna resten av vår webbplats eller kontakta oss för en rundtur så att du verkligen får uppleva stämningen på hotellet.

Genom valet av Tivoli Hotel & Congress Center som ditt konferenshotell får du:

  • En Event Manager som är med dig från början till slut
  • Toppmodern AV-utrustning och tekniker i huset
  • Ett Green Key-certifierat hotell och konferenscenter
  • Plats för allt från 2–2 400 deltagare
  • Mat och dryck som imponerar på deltagarna
  • En inramning som skapar utrymme för nytänkande och kreativa idéer

Skräddarsy ditt event

På Tivoli Hotel & Congress Center kan du låta skräddarsy din konferens in i minsta detalj, vilket garanterar en unik och minnesvärd upplevelse för alla dina deltagare.

Våra erfarna Event Managers samarbetar nära med dig för att anpassa ditt event helt efter dina behov och önskemål. Vi förstår vikten av detaljer för att skapa den perfekta konferensen.


Toppmoderna konferenslokaler och mötesfaciliteter i centrala Köpenhamn

Hotellet ligger nära både Köpenhamns centralstation och Kastrups flygplats, som har anslutningar till 161 destinationer världen över. Så ska du hålla en konferens eller liknande med internationella deltagare är det enkelt och bekvämt för dem att ta sig till hotellet.

Ytterligare en fördel med att välja hotellet som mötesplats för internationella event är att deltagarna får tillgång till ett brett spektrum av sevärdheter i närområdet samt en handfull barer och restauranger på själva hotellet.

Tivoli Congress Hall

Tivoli Congress Hall är utan tvekan Köpenhamns vackraste och mest unika kongressal med plats för upp till 2 400 gäster.

Arkitekten Kim Utzon har designat Tivoli Hotel & Congress Center med fokus på ljusinsläpp, funktionalitet, överlägsen akustik och fantastisk arkitektur.

Läs mer om Tivoli Congress Hall

Mindre konferenslokaler

På Tivoli Congress Center har vi 53 möteslokaler i olika storlekar. De minsta lokalerna rymmer upp till 8 personer, medan de största konferenslokalerna rymmer upp till 450 personer.

Tivoli Congress Hall rymmer ända upp till 2 400 personer.

Läs mer om konferenslokaler


Förstklassig mat

Låt oss vara ärliga, maten till ett möte, en konferens eller en stor kongress är viktig! Dessutom är det viktigt att kunna anpassa maten om någon av dina deltagare har särskilda preferenser eller allergier.

På Tivoli Hotel & Congress Center är vi specialiserade på att tillhandahålla utsökta måltider oavsett hur många deltagare ni blir. Vårt team av erfarna kockar är experter på att anpassa menyer så att de passar ditt event och dina deltagares preferenser perfekt.

Vi kan servera er mat och dryck till alla dagens måltider, från frukost till middag. Vi kan servera maten i ert mötes- eller konferensrum, tillhörande foajéområden eller i vår eleganta restaurang Tivoli Brasserie, beroende på vad som passar er bäst.

Vi har fokus på hållbarhet genom att bland annat minimera matsvinn, handla lokalt och välja gröna alternativ vid planeringen av maten och drycken till din konferens.

Läs mer om mat och dryck


Konferens med övernattning

Ska dina deltagare stanna kvar och övernatta? Som ledande konferenshotell i Köpenhamn kan vi garantera att vi uppfyller deltagarnas övernattningsbehov i samband med eventet med hjälp av våra rum som erbjuder komfort, lyx och lite Tivoli-magi.

Rum

Vi har totalt 679 rum

Våra rum på Tivoli Hotel & Congress Center är en perfekt kombination av rofylldhet, elegans och Tivolis magi. Varje rum är inrett med en modern estetik och de bekvämligheter som krävs för en avkopplande upplevelse, kombinerat med ett diskret Tivoli-uttryck.

Med lyxiga sängar, Wi-Fi och skrivbord är våra rum perfekt inredda för både arbete och avkoppling.

Läs mer om våra rum

Bekvämligheter

Bekvämligheter som förgyller vistelsen

Gäster som övernattar i samband med konferenser på Tivoli Hotel & Congress Center kan njuta av förstklassiga bekvämligheter. Vi kan erbjuda allt från en avkopplande pool och ett toppmodernt gym till fantastiska restauranger och mysiga barer.

Dessa bekvämligheter skapar en perfekt miljö för avkoppling och nätverkande efter dagens officiella program. Hotellet är en favorit för alla konferensarrangörer som vill erbjuda sina deltagare en oförglömlig upplevelse.

Läs mer om bekvämligheter


Smidiga transportlösningar och nära till Köpenhamns sevärdheter

Vill du ha hela paketet? Så att deltagarna får möjlighet att kombinera affärsresan eller mötet med kulturella upplevelser.

Med hotellets läge i centrala Köpenhamn är det enkelt för mötesdeltagarna att utforska stadens rika historia, arkitektur, gastronomiska pärlor och pulserande stadsmiljö när konferenserna eller mötena för dagen är över.

En kort promenad, cykeltur (det går att hyra cyklar på hotellet) eller en snabb tur med kollektivtrafik ger tillgång till förtrollande Tivoli Garden, färgglada Nyhavn och det imponerande Nationalmuseet. Så tack vare Tivoli Hotel & Congress Centers centrala läge blir det lätt för dig och alla mötesdeltagare att få uppleva det bästa av Köpenhamn, även om schemat är snävt.

Om du inte kan Köpenhamn så bra är vår erfarna personal redo att rekommendera lokala sevärdheter, kulturella evenemang och dolda pärlor i staden. På så sätt kan deltagarna få en minnesvärd upplevelse av den danska huvudstaden.


Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner