Fester och event

Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online
På Tivoli Hotel & Congress Center erbjuder vi alla typer av mat och dryck till ditt möte eller event. Oavsett om det handlar om frukost, lunch eller middag är våra skickliga kockar alltid redo att ge er bästa tänkbara smakupplevelse.

Spännande mat för både små och stora tillställningar

Vi har ett stort och professionellt kök som briljerar när det gäller att laga god och spännande mat både för stora och små tillställningar. Ni kan välja att äta i festsalen, på Tivoli Brasserie, i foajéområdet eller i den konferenslokal ni använder.

Vår breda spektrum av menyerbjudanden omfattar allt från vardagsluncher till stående mottagningar, julluncher och när det är frågan om en storslagen gala- eller företagsfest kan vi självklart även erbjuda en stor festmeny.

Vi står även gärna för inramningen när det gäller livets stora händelser som födelsedagar, konfirmationer och bröllop.

Om du har särskilda behov på grund av födoämnesallergier eller om du har speciella önskemål kring menyn tillgodoser vi naturligtvis dessa. Till alla våra menyer har du dessutom möjlighet att köpa till exempelvis snacks till välkomstdrinken, avec till kaffet, konjak och likör efter middagen och mycket annat.

Kort sagt kan vi skapa just det matkoncept som bäst passar ditt sällskap.

Vår femstjärniga service, erfarenhet och knowhow är en helt naturlig del av den upplevelse vi erbjuder och du kan vara säker på att vi alltid anstränger oss för att leva upp till det stora förtroende du visar oss.

Om du vill se vilka menyer vi erbjuder eller om du har speciella önskemål inför din nästa tillställning går det bra att kontakta oss. Ring +45 3268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk.


Boka ett bord

Ring +45 3268 4263 eller boka bord online

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner