Tivoli

Tivoli är ett måste för alla som besöker Köpenhamn – framför allt när du bor på Tivoli Hotel. Nöjesparken ligger i hjärtat av huvudstaden, bara 10–15 minuters promenad från hotellet.

Det speciella med Tivoli är att det finns något för alla smaker. Den Gamle Have bjuder nämligen på allt från vilda attraktioner och fina restauranger till vackra grönområden och historisk arkitektur.

Välj till exempel paketet med åkband och testa alla attraktioner tills du inte orkar mer. Eller köp en somrig glass och sätt dig på bänken vid Tivolisjön och njut av den vackra, avkopplande stämningen.

Tivoli är värt ett besök både på dagen och kvällen. På dagen är parken full av liv och på kvällen förvandlas den till en lugn park upplyst av tusentals färgade lampor som ger en fantastisk, äventyrlig stämning.

Varje fredagskväll hela sommaren skruvar Tivoli dessutom upp volymen när ett känt danskt eller internationellt namn står på scenen under Fredagsrock.

Varje år i oktober, när det är dags för Halloween, blir det ”grymt mysigt” på Tivoli. Parken pyntas då ruskigt fint bland annat med pumpor. Dagtid är det mysigt här för hela familjen och när mörkret faller förstärks rysfaktorn vilket passar alla orädda besökare. 

Under vintern förvandlas parken till ett äkta Winter Wonder Land med julpynt, vackra dekorationer och mysiga bodar som skapar julmys och erbjuder massor av godsaker. Upplev den alldeles speciella magin på Tivoli när parken blir vackert upplyst under årets mörka månader. Här finns massor av härligt julmys att njuta av för både stora och små. 

Vill du uppleva vackra Tivoli vid ditt besök i Köpenhamn har Tivoli Hotel ett perfekt paketerbjudande med både övernattning och entré till Tivoli – läs mer om vårt paket här.

Det händer på Tivoli

Tivoli, öppettider

Sommar 2022

8 april till 25 september

Halloween 2022

13 oktober till 6 november

Jul 2022

18 november till 31 december

(stängt 24 december)

 

 

 

Sommar på Tivoli


Fredagsrock

Halloween på Tivoli

Jul på Tivoli

Tivolis marschorkester Garden