Upplev magin på Tivoli i Köpenhamn året runt

Tivoli i Köpenhamn är inte bara en nöjespark, det är en anrik institution som sedan 1843 har förtrollat besökare från hela världen. Oavsett om du gillar roliga attraktioner, fascinerande teaterföreställningar eller konserter under bar himmel hittar du det på Tivoli.

Tivoli är därför ett måste för alla som besöker Köpenhamn. Och när du bor på Tivoli Hotel kan du få den ultimata Tivoli-upplevelsen. Nöjesparken ligger i hjärtat av huvudstaden, bara 10–15 minuters promenad från hotellet.

Så för dig som vill njuta av den ultimata Tivoli-upplevelsen vid ditt Köpenhamnsbesök har vi sammanställt ett alldeles speciellt paket med övernattning på Tivoli Hotel och entré till Tivoli.


Öppettider på Tivoli

Sommar 2024

22 mars till 22 september

Halloween 2024

10 oktober till 3 november

Jul 2024

15 november 2024 till 5 januari 2025


Säsongerna på Tivoli

Nöjesparken Tivoli bjuder på fyra säsonger där du kan uppleva parkens förvandling i takt med de skiftande årstiderna. Från blomstrande vår och soliga sommardagar till (o)trevlig Halloween och en förtrollande julstämning.

Påsk på Tivoli

Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli

Sommar på Tivoli

| Photo by: Anders Boeggild | Source: Tivoli Gardens

Halloween på Tivoli

| Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen

Jul på Tivoli

| Photo by: Lasse Salling | Source: Tivoli Gardens

Tivoli i Köpenhamn har attraktioner för alla

När du stiger in genom Tivolis entré öppnar sig en värld av attraktioner som får både barn och vuxnas hjärtan att klappa extra.

Med attraktioner så långt ögat når, kommer du säkert att fråga dig själv: "Hur många attraktioner finns det egentligen på Tivoli?". På Tivoli finns cirka 30 attraktioner, som omfattar allt från lugna till mer hisnande varianter. Med andra ord finns här något för alla smaker och åldrar:

Från den livfulla ”Fatamorgana” vars 45 meter lyser upp natthimlen till det majestätiska ”Himmelskibet” som kombinerar en hisnande upplevelse med känslan av att flyga. Det imponerande tornet tornar upp sig 80 meter i luften och erbjuder en utsikt över Köpenhamn som är lika fantastiskt hisnande som själva turen.

För alla som gillar fart och fläkt är ”Flyvemaskinen” en perfekt attraktion där du far runt i cirklar och njuter av fartvinden i håret medan ”Dæmonen” med sina loopar och tvära svängar får även den mest garvade nöjesparksbesökare att skrika högt av spänning.

Även för de yngre äventyrarna finns här massor av upplevelser, som ”Tivoli-karrusellen”, vars charmiga musik och färgglada hästar är en favoritklassiker bland Tivolis åkattraktioner för barn.

Kulinariska äventyr på Tivoli

När hungern slår till är det inget att oroa sig över.

På Tivoli i Köpenhamn finns det massor av matställen och restauranger med allt från mysiga kaféer till gourmetrestauranger.

Du kan till exempel unna dig korv med bröd från en klassisk dansk korvvagn eller låta dig förföras av internationella smakupplevelser i Tivoli Food Hall. Här kan du avnjuta allt från färsk sushi till saftiga hamburgare. Du kan också prova någon av de många vegetariska eller veganska rätterna

Är du sugen på något sött kan du skämma bort dig själv med handgjord choklad eller glass från någon av alla glassbutiker. Glöm för all del inte att besöka en av de många barerna för en uppfriskande läsk, cocktail eller kall öl medan du njuter av utsikten över och ljudet från den pulserande nöjesparken.

Boka övernattning inkl. entré till Tivoli i Köpenhamn

På Tivoli Hotel erbjuder vi hotellpaket där bland annat din entré till Tivoli ingår.

Välj mellan våra paket som En tur på Tivoli eller Tivoli Hotel All Inclusive och se fram emot att uppleva allt nöjesparken har att erbjuda, från fartfyllda åkattraktioner till vackra blomsterträdgårdar.

Efter en dag fylld av äventyr och upplevelser kan du dra dig tillbaka till ditt rum på Tivoli Hotel. Här får du dock mer än bara en övernattning. Du blir en del av en upplevelse där varje rum är inrett med utgångspunkt från Tivolis anda och designhistoria, och du får också tillgång till vårt breda utbud av förstklassiga faciliteter.

Familjevänliga upplevelser

Barnfamiljer kommer att uppskatta våra speciella barnfaciliteter som inkluderar ett lekrum, en utomhuslekplats och säsongsbetonade aktiviteter utformade för att underhålla de yngsta gästerna medan föräldrarna kan koppla av njuta av lite välförtjänt vila.

Boka din vistelse idag

Är ni redo att skapa minnesvärda upplevelser? På Tivoli Hotel är vi redo att hälsa er välkomna. Våra hotellpaket med entré till Tivoli gör det enkelt för er att planera er resa.

Vi har sett till att det finns något för alla och envar här på vårt hotell. Så vad väntar du på? Boka er vistelse idag och se fram emot en avslappnande och kul vistelse hos oss på Tivoli Hotel.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner