Mindre möteslokaler på Tivoli Hotel & Congress Center

Få en offert utan förpliktelser

Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk

Upplev de kreativa möjligheterna i våra mindre mötesrum på Tivoli Hotel & Congress Center!

Perfekt för workshops och brainstormingsessioner.


Mindre möten med obegränsade möjligheter

Vi på Tivoli Hotel & Congress Center tror att det perfekta mötet börjar med rätt miljö. Våra mindre mötesrum, som rymmer mellan 4 och 30 deltagare, är utformade för att främja kreativitet och produktivitet. Med naturligt ljus och flexibla uppställningar är de perfekta för allt från kreativa brainstormingsessioner till fokuserade strategimöten.

Vi förstår att alla möten inte kräver stora hörsalar eller kongressalar, därför erbjuder vi faciliteter som är anpassade efter dina specifika behov, oavsett mötets typ eller storlek.

Här, mitt i Köpenhamns pulserande hjärta, hittar du den perfekta platsen för att låta nya idéer blomstra.


Från första stund och in i minsta detalj

Din upplevelse hos oss börjar i samma ögonblick som du kliver in i kongressreceptionen och möts av vår välkomnande personal.

När du bokar ett möte hos oss får du en egen Event Manager som står redo att guida dig genom varje fas av mötet för att säkerställa att allt går smidigt. Tillsammans skräddarsyr ni arrangemanget så att det exakt matchar dina behov.

Det är denna expertis och detaljnoggrannhet som gör ditt event eller möte till något alldeles speciellt.


En paus som inspirerar

Pausutrymmena, som ligger strax utanför möteslokalerna, är en annan nämnvärd höjdpunkt. Dessa områden är utformade för att ge utrymme för avkoppling och informella samtal under dagen. Njut av en paus fylld med läckra snacks med allt från nybakade frukostfrallor till eftermiddagens söta och salta frestelser.

Om vädret tillåter kan du ta med dig kaffet utomhus och njuta av det på Det Grønne Strøg framför hotellet eller varför inte ta en uppfriskande promenad längs hamnen som ligger bara några minuter bort? Dessa små avbrott är skapade för att se till att du kommer tillbaka till mötet med ny energi.

Pausutrymmena är också perfekta för gruppövningar under möten eller workshops.


Gastronomiska upplevelser som förenar människor

 

Vad är ett möte utan mat? Vårt kulinariska luncherbjudande från Tivoli Brasserie och Sticks’N’Sushi utlovar en smakupplevelse som fulländar din dag.

Avsluta mötet med stil i en av våra mysiga barer där ni kan fortsätta samtalet i en informell inramning över en kall öl, ett glas vin eller en läsk.


Gör ditt nästa möte till en upplevelse

Tivoli Hotel & Congress Center strävar efter att leverera en helhetsupplevelse genom att kombinera både personlig och professionell service med våra utmärkta faciliteter. Vi finns här för att se till att ditt nästa möte inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dem.

Är du redo att uppleva skillnaden? Boka ditt nästa möte hos oss idag!

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner