Pin it

Barnens höstlov på Tivoli Hotel

Gaming Lounge

Här kan barnen spela bordfottboll, air hockey och PlayStation eller delta i vår teckningstävling – som får en ny vinnare varje dag! Området är bemannat from kl. 17 och där kan man også välja att gå på hotellets roliga skattjakt.

Tid: Dagligen kl. 07.00–22.00.

Plats: 'Dansetten' på andra våningen i Harbour Tower.


Tivolis lekrum

Vårt lekrum är en mysig leklounge på andra våningen nära den stora frukostrestaurangen. Området kommer att vara fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker. Det är det perfekta stället för våra yngsta gäster att gå till efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.

Tid: Alltid öppet.

Plats: På andra våningen i Harbour Tower.


Barnbiograf

På höstlovet erbjuder vi varje kväll barnbio där vi visar aktuella filmer på storskärm. Perfekt för barn som behöver varva ner efter en lång dag.

Tid: Första filmen börjar kl. 18:30.

Plats: Lekrummet på andra våningen i Harbour Tower.

Träffa Pjerrot på Tivoli Hotel

Den världsberömde Pjerrot besöker hotellet på höstlovet för att skoja med stora och små. Pjerrot ställer glatt upp på fotograferingar med barnen så att semesterupplevelsen kan förevigas.

Tid: Lördag och söndag kl. 9:00 – 10:00.

Plats: Du hittar oftast Pjerrot vid frukostrestaurangerna och i hotellets lobby.

Swimmingpool

Stor upplyst inomhuspool med takfönster och en bastu.

Tid: Dagligen kl. 06.00 – 22.00.

Plats: Källarvåningen i Harbour Tower.

Obs! Bastun är stängd varje söndag från kl. 12.00 och fram till måndag kl. 12.00 på grund av underhåll. Barn under 12 år måste ha sällskap av en vuxen. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.


VI ÖNSKAR DIG ETT SAGOLIKT HÖSTLOV HÄR PÅ TIVOLI HOTEL!