Tivoli Hotel All Inclusive

Med vår hotellweekend får ni möjlighet att inkludera en dag fylld av nöjen och äventyr på Tivoli. 

Vårt Tivoli Hotel All Inclusive-paket ger er frihet att använda en av helgdagarna till att utforska de många spännande upplevelser Tivoli har att erbjuda.

Njut av attraktionerna, de vackra trädgårdarna och den unika atmosfären som bara Tivoli kan erbjuda. Efter en händelserik dag i den anrika nöjesparken kan ni återvända till hotellet för en avkopplande kväll. 

Läs mer om Tivoli Hotel All Inclusive

Bekvämligheter och tjänster på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel har massor av lyxiga bekvämligheter som förgyller er romantiska hotellweekend.

Tivoli Hotel har massor av lyxiga bekvämligheter som förgyller er romantiska hotellweekend.

Börja weekenden med vår förtrollande stora frukostbuffé, där en mängd färska och läckra frukosträtter väntar på att skämma bort era smaklökar. Ni kan njuta av allt från nybakat bröd till läcker frukt medan ni planerar dagens äventyr tillsammans.

Efter frukosten kan ni koppla av med en skön simtur i hotellets inomhuspool. Det sköna vattnet och den lugna atmosfären är perfekt för romantiska stunder. Eller kanske föredrar ni att utmana varandra på gymmet och avnjuta en aktiv samvaro.

När mörkret faller kan ni avnjuta en intim middag på någon av hotellets tre restauranger. Här kan njuta både av varandras sällskap och vår goda mat samt skåla för kärleken. Och vad är mer romantiskt än att avsluta kvällen med en cocktail i baren medan stadens neonljus glittrar utanför?

Utforska alla möjligheter som Tivoli Hotel har att erbjuda och gör helgen tillsammans till en oförglömlig upplevelse.

Läs mer om bekvämligheterna på Tivoli Hotel

Boka er hotellvistelse för 2 idag

Kanske letar ni efter det perfekta sättet att fira en bemärkelsedag på, eller vill bara avnjuta en romantisk weekend eller en långhelg tillsammans? Förverkliga drömmen och boka er romantiska övernattning på Tivoli Hotel nu.

Skräddarsy er vistelse för två

På Tivoli Hotel förstår vi att alla par är olika och därför erbjuder vi möjligheten att skräddarsy er vistelse. Vill du överraska din partner med en extra romantisk gest, som en bukett blommor eller en flaska champagne vid ankomsten?

Vår concierge står redo att uppfylla era önskemål så att er lyxvistelse för par blir precis så som ni drömmer om. Du behöver bara kontakta vår concierge efter att du bokat din vistelse och berätta om era önskemål.

Låt oss hjälpa er att skapa en romantisk inramning för er kärlekssaga i våra vackra omgivningar. Välj kärleken – boka en hotellweekend hos oss.

Få bra erbjudanden i din inkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar våra fantastiska erbjudanden och möjligheten att spara mycket pengar på din nästa hotellvistelse.

Läs mer om erbjudanden