Pin it

Barnens jul på Tivoli Hotel

Träffa jultomten på Tivoli Hotel

Under perioden 23 november till 22 december besöker jultomten hotellet varje helg. Jultomten ställer gärna upp på fotografering med barnen så att det fina minnet kan förevigas.
Tid: Fredag kl. 15.00–18.00 och lördag kl. 11.00–14.00.
Plats: Jultomten går runt på hotellet och du hittar honom oftast vid frukostrestaurangen och i hotellets lobby, där han tronar på sin egen stol.

Harlekins Eventyrland

Harlekins Eventyrland är ett öppet, stort och roligt aktivitetsområde i en vacker miljö. Här kan barnen leka i vår stora hoppborg, spela bordtennis, bordsfotboll och lufthockey tillsammans med familjen och andra barn.
Tid: Varje dag kl. 07.00–22.00.
Plats: Bottenvåningen i lokalerna Harlekin & Columbine.
Obs! Harlekins Eventyrland håller stängt lördagen den 29 december.

Barnens egen reception

I Harlekins Eventyrland hittar ni även barnens alldeles egna reception. Barnreceptionen är en reception som barnen kan gå till efter ankomsten till hotellet så slipper de vänta i hotellreceptionen medan mamma och pappa checkar in på rummet. Här får de en välkomstpresent och kan delta i en teckningstävling samt få information om de olika barnaktiviteter som hotellet erbjuder. De får också prova på vårt lyckohjul gratis en gång – det ger vinst varje gång.
Tid: kl. 14.00–18.00 och 20.00–22.00.
Plats: I Harlekins Eventyrland på bottenvåningen.

Lekplats utomhus på Det Grønne Strøg

Ta på dig varma kläder och besök Tivolis lekplats på Det Grønne Strøg. Här kan barnen bland annat åka i den vackra rutschkanan som är formad som Det Japanske Tårn på Tivoli.
Tid: Alltid öppet.
Plats: Det Grønne Strøg, utgång från andra våningen. 

Gaming Lounge

På jullovet hälsar vi alla barn välkomna till vår gaming lounge på andra våningen. Här kommer det att finnas två skärmar med var sitt PlayStation och tillhörande spel. Här kan stora som små tävla i tennis, Fifa, dans eller Mario Kart.
Tid: Varje dag kl. 07.00–22.00.
Plats: Lokalen Dansetten på andra våningen i Harbour Tower.

Swimmingpool

Stor upplyst inomhuspool med takfönster och en härlig bastu.
Tid:Varje dag kl. 06.00–22.00.
Plats: Undervåningen i Harbour Tower.
Obs! Bastun håller stängt varje söndag från kl. 12.00 till måndag kl. 12.00 på grund av underhåll.
Barn under tolv (12) år måste ha sällskap av en vuxen. Blöjbarn får inte vistas i poolen. Simblöjor får inte användas.

Tivolis lekrum

Vårt lekrum är en mysig leklounge på andra våningen nära den stora frukostrestaurangen. Området är fyllt av färgstarka bObles lekmöbler, sittsäckar och barnböcker. Det är det perfekta stället för våra yngsta gäster efter frukosten eller middagen på Tivoli Brasserie.
Tid: Alltid öppet.
Plats: På andra våningen i Harbour Tower.

Barnbio

Under jullovet öppnar vi barnbion varje kväll med start kl. 18.30. Då visar vi de senaste filmerna på vår fina bioduk i Tivolis lekrum. Barnbion är ett härligt avkopplande ställe för alla barn som behöver varva ner efter en lång dag.
Tid: Första filmen visas kl. 18.30.
Plats: Lekrummet på andra våningen i Harbour Tower.
TIVOLI HOTEL ÖNSKAR DIG OCH DIN FAMILJ ETT SAGOLIKT JULLOV!