Pin it

Kvarglömda effekter

Om du har glömt någonting på Tivoli Hotel & Congress Center efter en vistelse hos oss ber vi dig fylla i nedanstående formulär.

Beskriv det föremål du glömt så noga som möjligt, och ange på vilken plats du tror att du glömde det (om det var i ett av våra rum, ange även rumsnummer). Det är också viktigt att du anger vilket datum som föremålet kan ha glömts kvar.

Vi kommer att kontakta dig och berätta om vi har hittat föremålet eller ej. Om vi hittar ditt borttappade föremål kommer vi överens om hur resten ska ordna sig.

Dock förbehåller sig Tivoli Hotel & Congress Center rätten att inte förvara kvarglömda effekter i mer än en vecka. Därefter skickas de till hittegodskontoret i Köpenhamn. Om du upptäcker förlusten först efter mer än tre månader hänvisar vi till hittegodskontoret.

Obs! Tivoli Hotel & Congress Center ansvarar inte för kvarglömda föremål, och vi kan inte garantera att det du har glömt under din vistelse återfinns.

Glömda föremål skickas endast med budföretag av säkerhetsmässiga och administrativa skäl.

Mottagaren betalar frakten. Tivoli Hotel & Congress Center ansvarar ej för försändelsen eller eventuella problem därmed.