Pin it
Wallmans Dinnershow med Tivoli Hotel
Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb
– under samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Tivoli Hotel?

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Pre-dinner drink i Tivoli Bar & Lounge
Spektakulär show – kategori A eller B
4-rätters middag
Nattklubb
Frukostbuffé
Parkering på Tivoli Hotel
 

 

från DKK 1 395 (med biljetter i kategori A)

från DKK 1 230 (med biljetter i kategori B)

Pris per person i delat dubbelrum
Det går också att beställa enkelrum mot tillägg

Show, 4-rättersmiddag och nattklubb – den perfekta utekvällen

Vill du skämma bort dig själv och dina vänner, kollegor eller familj med en storslagen upplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi bjuder på en fantastisk kväll där en utsökt 4-rättersmiddag, högklassig underhållning och en magisk omgivning förenas i perfekt harmoni.

Luta dig tillbaka och njut när vi tar med dig på en spännande resa fylld med enastående musikaliska tolkningar, förförisk dans och fascinerande akrobatik!

En filmisk resa
Showen Urban Nights kickar igång med ett alldeles speciellt nummer som tar dig med på en sagolik resa ut bland Köpenhamns gator och gränder! Till sången "Come Alive" från musikalfilmen The Greatest Showman väcks hela staden, och inte minst Cirkusbygningen, till liv!

Från Adeles kök till tågresa med AC/DC
Se fram emot en fantastisk hyllning till en av vår tids största sångerskor, Adele, och senare ett färgsprakande uppträdande med rocklegenderna AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan även se fram emot en nyskapande tolkning av musikaliska höjdpunkter från musikalklassikern West Side Story och till vårt populära hyllningsnummer. Denna säsong firar vi våra gäster med charmiga crooner-klassiker i äkta "Rat Pack"-stil.

Akrobatik i världsklass
Håll andan när ridån går upp för spektakulär akrobatik och konstnärsskap på hög nivå! Upplev en jonglör i världsklass, en extremt stark luftakrobat och en förtjusande cirkusartist som omdefinierar ordet smidighet.

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerar i en färgsprakande popfinal där stora kvinnliga artister som Ariana Grande, Katy Perry och Pink förenas i en hejdundrande fest som även blir startskottet för nattklubben.

Läs mer om showen, programmet och  menyerna  hos Wallmans.

*Wallmans reserverar sig för att artisterna kan skadas eller insjukna, så att showens program och innehåll måste ändras.

När visas showen?

Säsong:

24.08.2018 till juni 2019

Föreställningsdagar:

Torsdag till lördag

Klockslag:

Vardagar: 17:30–22:30
Helger: 17:30–22:30

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Kan bokas senast 2 dagar före ankomst. Avbokning kan inte göras senare än 30 dagar före ankomst.

Så här beställer du

Ring oss på tel. 4487 0000 eller skicka e-post till tivolihotel@arp-hansen.dk
(det finns tyvärr inga möjligheter att beställa på nätet).