Pin it

Tivoli View

Tivoli View Restaurant ligger på elfte våningen i City Tower och har därmed en av de vackraste utsikterna över Köpenhamn. Till vardags bildar Tivoli View ramen kring vår Executive Breakfast, där gäster som bor på Executive-rum, juniorsviter och sviter kan njuta av både frukost och den fantastiska utsikten.

Det går dock också att hyra Tivoli View Restaurant som sällskapslokal, om du har lust att ha privata arrangemang i restaurangen.


Med sin behagliga och moderna inredning är Tivoli View ett perfekt ställe att hålla mottagningar eller firmaevenemang. Restaurangen har plats för upp till 100 personer, så det går utmärkt att hålla större arrangemang. Vi kan till och med se till att det finns drinkar och lättare mat om så önskas.

På grund av den dagliga funktionen som ram för Executive Breakfast består Tivoli View av en rad cafébord med stolar, höga bord med barstolar samt soffor. Dessa sittplatser är en fast del av inredningen i restaurangen, så vid ett arrangemang i Tivoli View kommer inredningen vara densamma, och som utgångspunkt går den inte att ändra på.Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta kongressbokningen, som hjälper dig med vägledning och erbjudanden.