Pin it

Tivoli View

Tivoli View Restaurant ligger på elfte våningen i City Tower och har därmed en av de vackraste utsikterna över Köpenhamn. Till vardags är Tivoli View ramen för vår Executive Breakfast, där gäster som bor på Executive-rum, Juniorsviter och sviter kan njuta av både frukost och den fantastiska utsikten.

Det går dock också att hyra Tivoli View Restaurant som sällskapslokal, om du har lust att ha arrangemang i restaurangen.


Med sin trivsamma och moderna inredning är Tivoli View ett perfekt ställe för såväl mottagningar som företagsevenemang. Restaurangen har plats för upp till 100 personer, så det går utmärkt att anordna större arrangemang här. Vi kan även se till att det finns dryck och lättare mat om så önskas.

På grund av Tivoli Views dagliga funktion som inramning för Executive Breakfast består inredningen här av en rad kafébord med stolar, höga bord med barstolar samt soffor. Dessa sittplatser är en fast del av inredningen i restaurangen. Vid ett arrangemang i Tivoli View kommer därför inredningen vara densamma och i utgångsläget går detta inte att ändra på.Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta kongressbokningen, som hjälper dig med vägledning och erbjudanden.