Företag

Välkommen till Tivoli Hotel – en perfekt inramning för affärsresan

Spektakulärt hotell med lyxiga möteslokaler

Vill du befinna dig inom promenadavstånd till transport, möteslokaler och gourmetrestauranger? Och det på ett hotell som är en magnet för internationella affärsmänniskor, branschfester och kreativa idéer?

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i centrala Köpenhamn, nära centralstationen, flygplatsen och motorvägen – och har en videoövervakad parkering.

På vårt hotell som har ritats av den kända arkitekten Kim Utzon ser vi till att du kan njuta av gratis Wi-Fi, gym, pool och bastu, businesscenter och en mängd möteslokaler.

Om du ska ge dig av tidigt erbjuder vi Early Breakfast i vår Tivoli Lobbybar från kl. 06.30 varje dag. Till lunch och middag kan du bland annat njuta av en saftigt mör biff på MASH Penthouse eller utsökt sushi på Sticks’n’Sushi Skybar på tolfte våningen.

Genom att i förväg boka ett Executive-rum eller välja någon av de andra exklusiva uppgraderingarna kan du försäkra dig om att du får njuta av utsikten från minst sjätte våningen samt får tillgång till Executive Lounge och Executive Breakfast.

Priser på vistelse

Lokaler och mötespaket

Parkering hos Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade

Parkeringshus

Restauranger

Executive lounge

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen

Transport

Företagsavtal

Vill du se till att du och dina medarbetare får ett skräddarsytt företagsavtal som förenklar era praktiska uppgifter?
Läs mer

Få en inblick i unika Tivoli Hotel

Broschyr

Få information om och översikt över de enskilda lokalerna.

Lojalitetsprogram

Tjäna bonuspoäng som ger gratisnätter hos oss

Prisgaranti

Vi garanterar att du får det bästa priset när du bokar direkt hos oss

Följ med och upplev hotellet i 3D

Centralt läge med bra parkeringsmöjligheter

Tivoli Hotel & Congress Center

Elegant och spektakulärt hotell med lyxiga faciliteter.

Photo by: Stewen Quigley | Source: Visit Copenhagen
Kastrups flygplats

Kastrups flygplats är Danmarks största flygplats. Du kan enkelt ta dig till och från flygplatsen med tåg eller metro.

Photo by: Réne Strandbygaard | Source: DSB
Köpenhamns centralstation

Köpenhamns centralstation är ett nav för nästan all trafik. Inne på centralstationen hittar du mer än 40 olika butiker, matställen och serviceställen som erbjuder sina tjänster kl. 08.00–20.00 varje dag.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli Haven är en sagolik nöjespark i hjärtat av Köpenhamn. Tivoli slog upp dörrarna 1843 och är därmed världens näst äldsta nöjespark som har varit en enormt populär attraktion sedan dess.

Läs mer

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter ligger vid hamnfronten . Med sina 120 butiker, flera kaféer och restauranger är köpcentret ett av Danmarks största.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Hamnbadet

Hamnbadet Islands Brygge är ett friluftsbad i centrala Köpenhamn som lockar allt från barnfamiljer och motionssimmare till strandlejon från hela stan.

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen är den hippa stadsdelen med köttbutiker och slakterier som ligger sida vid sida med kaféer, coola klubbar och restauranger.

Läs mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

När du ska övernatta på Tivoli Hotel & Congress Center kan du parkera alldeles utanför dörren. Hotellet ligger nämligen ovanpå ett stort parkeringshus. I parkeringshuset har man nyligen infört ett parkeringssystem som gör att du sparar både tid och besvär när du besöker vårt hotell.

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhuspladsen

Rådhusplatsen är stadens stora mötesplats, där folk är i rörelse hela tiden. Platsen är inspirerad av formen av ett musselskal, och ligger i direkt anslutning till Köpenhamns imponerande gamla Rådhusbyggnad.

Photo by: jeancliclac | Source: iStock
Dybbølsbro St.

Dybbølsbro Station är en S-tågstation på Vesterbro, anlagd på det stora banområdet. Stationen ligger på den central biten av S-banan och här strålar många linjer samman.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg är regentparets vinterbostad. Den vackra slottsanläggningen består av fyra palats, och de storslagna lokalerna i Kristian Vll's palats är öppna för allmänheten.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater grundades 1748 och bjuder på skådespel, opera, balett och orkester – allt i samma byggnad. Teatern erbjuder föreställningar för dig som vill ha en spännande och annorlunda upplevelse.

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater är ett spännande alternativ till traditionella teatrar. Här arrangerar man uppföranden med fokus på konst och kultur som en uttrycksform.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Hop-on Hop-off-kanalrundtur

Hop-on Hop-off-kanalrundturer färdas dagligen runt längs de Köpenhamnska kanalerna, med start vid Gl. Strand eller Nyhavn. Här kan man se Köpenhamn från vattnet med guide, och båten har flera olika hållplatser.

Läs mer

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn är pärlan i Köpenhamns vackra hamnområde som sträcker sig hela vägen från Kongens Nytorv via Strøget ned längs kanalen. Många av de gamla husen finns kvar än i dag, och det äldsta av dem är byggt så tidigt som 1681.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium erbjuder lärorik underhållning om stjärnhimlen och astronomins spännande värld för hela familjen. Se den fina utställningen eller gå en runda i planetariets hjärta, Rumteatret, som ger en fantastisk filmupplevelse på hela 1.000 kvadratmeter.

Läs mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget är den berömda gågatan i kärnan av Köpenhamn, och går från Rådhuspladsen till Kongens Nytorv. Längs gågatan ligger massor av butiker av alla de slag – allt från plånboksvänliga kedjor till några av världens dyraste märkesbutiker.

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne är en populär matmarknad precis vid Nørreport. Här är det ett riktigt myller, eftersom den besöks av mer än 60 000 danskar – varje vecka! Här finns färskt kött, fisk och grönt i alla nyanser.

Läs mer

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Visit Carlsberg

Kvarteret Carlsberg Byen är ett blomstrande område fullt av kaféer och kulturupplevelser, bland annat dansuppvisningar, matmarknader, konstutställningar m.m.

Läs mer

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans ger dig en perfekt utekväll med dinnershow i den gamla Cirkusbygningen på Jernbanegade nära Rådhusplatsen. Här finns restaurang, underhållning och nattklubb under ett tak.

Läs mer

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner