Möten och konferenser

Vi arrangerar och genomför möten och konferenser i alla former

Från små möten och stora konferenser till branschfester med kanapéer och champagneglas. Tivoli Hotel & Congress Center arrangerar och genomför möten och konferenser i alla tänkbara former eftersom vi har erfarenhet från att sätta ihop mötespaket, ställa ny teknisk utrustning till förfogande och guida folk problemfritt genom skräddarsydda arrangemang.

Förfrågan om mötes- och konferenslokaler

Mötesfaciliteter både virtuellt och fysiskt

Behovet att mötas virtuellt har vuxit, och på Tivoli Hotel & Congress Center erbjuder vi stora och små onlinemöten för företag där ni kan vara ett fåtal fysiska mötesdeltagare men samtidigt dra fördel av att kunna kommunicera med många virtuella mötesdeltagare. Här kan ni livestreama online-inlägg, hålla WebEx-konferens m.m. med både inrikes och utrikes deltagare. Vi har bekvämligheterna oavsett om ni är 8 eller 1 000 deltagare och ställer vår avancerade teknik till ert förfogande.

Vill du veta mer om hur vi kan skapa en dag för dig och dina gäster som ni kommer att tänka tillbaka på med positiva känslor? I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss, helt utan förpliktelser, eller utforska våra många mötespaket, lokaler och mycket annat nedan.

Kapacitetsöversikt

Få en överblick över de många mötesmöjligheterna på Tivoli Hotel & Congress Center.
Ladda ner kapacitetsöversikt

Ett stenkast från centralstationen

När du ska övernatta på Tivoli Hotel & Congress Center kan du parkera alldeles utanför dörren. Hotellet ligger nämligen ovanpå ett stort parkeringshus. I parkeringshuset har man infört ett parkeringssystem som gör att du sparar både tid och besvär när du besöker vårt hotell. 

I alla storlekar

Vi har 55 möteslokaler av varierande storlek. De minsta lokalerna har plats för upp till sex personer, medan de större konferenslokalerna har plats för upp till 450 och Tivoli Congress Hall rymmer hela 2 400 personer.

Skräddarsydda möten

Hos oss är det lätt att anordna möten och evenemang Vi sköter nämligen allt åt dig. Du tilldelas en av våra Event Managers, som kommer att föra en nära dialog med dig runt allt från förfrågningar om genomförande till övernattning.

Smaklig måltid!

På jakt efter en läcker brasseriemåltid, delikat sushi eller kanske en god biff? Oavsett matpreferenser står våra restauranger på Tivoli Hotel redo att hälsa er välkomna till en fantastisk smakupplevelse.

Vi hjälper till med det tekniska

Vi ser till att ditt arrangemang genomförs i en professionell atmosfär.

Alla våra lokaler har den allra senaste AV- och IT-utrustningen.


Behöver du hjälp?

Behöver du inspiration till ditt nästa möte, vill du veta mer om våra färdiga mötespaket eller ska vi skräddarsy ett möte som passar just era behov? Vårt konferensteam står redo att hjälpa till!

Kontakta oss

+453268 4905
Arni Magnussons Gade 2
1577 Köpenhamn V
Mejla