Tivoli Lobbybar

Vår Tivoli Lobbybar är den centrala mötesplatsen på Tivoli Hotel & Congress Center. Lobbybaren ligger i ett mysigt hörn till höger om receptionen, och är perfekt att varva ner i efter en lång dag full av sightseeing medan du bläddrar i dagens tidningar eller kollar e-posten.

Vi erbjuder ett stort urval av kalla och varma drycker samt lätta snacks hela dagen, så allt du behöver göra är att luta dig bekvämt tillbaka i de sköna fåtöljerna och njuta av en god kopp kaffe, en kaka eller en smörgås. Du kan även ta en kall fatöl, ett glas vin eller en drink i baren innan du ger dig vidare ut på stan, eller när du kommer tillbaka till hotellet igen efter en härlig middag.

Du kan också få frukost och kaffe att ta med från kl. 06.30 alla dagar i veckan.

Öppettider

Alla dagar kl. 06.30–23.00

Visa meny

Frukost i Tivolis lobbybar

Är du en utpräglad A-människa som älskar att äta frukost riktigt tidigt? Eller vill du bara ha en liten frukost att ta med? Då ska du komma till Tivoli Lobbybar! Vi står redo varje dag från kl. 06.30 med nybryggt kaffe, färskpressad juice samt nybakade croissanter och wienerbröd.

Ingår frukost i din hotellvistelse och du inte vill äta den stora frukostbuffén i restaurangen kan du istället få en Harlekin Breakfast helt gratis. Du kan även välja en valfri kaffe.

Frukost

Måndag till fredag kl. 6.30–10.00
Lördag till söndag kl. 06.30–10.30.