Tema Hotel – om du gillar Tivoli

Det nya Tivoli Hotel i Köpenhamn har en både bländande och stilfull design. Dess yttre form är inspirerat av det svenska landskapet, och interiört ligger fokus på mängder av ljus och modernitet.

På hotellet finns både swimmingpool, fitnesscenter, bar och restaurang, utom- och inomhuslekplats samt skybar och restaurangen Sticks’n’sushi på tolfte våningen.

Hotellet har 679 funktionella rum som alla är skapade med utgångspunkt från Tivolis färgspel. För att skapa en alldeles unik hotellupplevelse kan du välja ett av hotellets temarum.

Nära inpå Columbine och Harlekin

Temarummen på Tivoli hotell är det närmaste du kommer Tivoli utan att faktiskt sätta din fot i den gamla parken.

I dessa rum är säng, väggar och golv dekorerade med inspiration från den gamla pantomimteatern och Tivolis musikkår Garden.

Ge dig själv och de dina en alldeles särskild upplevelse och träffa både Columbine och Harlekin när de spatserar runt på hotellet under för- och eftermiddagar alla säsonger då Tivoli är öppet (sommar, halloween och jul).

I hotellets korridorer hänger Tivoli-planscher speciellt designade för hotellet – en trevlig liten detalj som understryker temat så fort man rör sig runt i hotellet.

Boka ett rum på Hotel Tivoli

Du kan välja mellan åtta olika rumskategorier efter behov. Observera också att det finns möjlighet till en extrabädd eller två rum med anslutande dörrar.

Alla rum har luftkonditionering, toalett med dusch/bad, hårtork, minibar och trådlöst internet.

Boka dina övernattningar redan i dag och se fram emot en färd till Tivoli och några nätter i en elegant och bekväm miljö.