Tivoli Köpenhamn – ett ymnighetshorn fyllt av upplevelser

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker. Den grundades 1843 av Georg Carstensen.

Tivoli har upplevelser för både stora och små, så även om du inte har lust att prova karusellerna kan du promenera runt på de mysiga gatorna där ljuset från de små lyktorna skapar en magisk stämning.

De olika scenerna på Tivoli bjuder på konserter, musikaler och andra upplevelser, så titta på programmet innan du besöker Tivoli för att se om det finns något som lockar dig.

Tivolis många restauranger och kaféer bjuder också på allt från varm korv till gourmetmat som försetts med Michelin-stjärnor.

Varje jul kan du prova de klassiska äppelskivorna med varm glögg medan du kommer i julstämning på bästa möjliga sätt.

Hela sommaren avslutas lördagen med fyrverkeri kl. 23.45. Under denna årstid bjuder fredagarna också på konserter på Plænen – här sammanstrålar Köpenhamnsbor och turister för att njuta av musiken under bar himmel.

Tivoli utanför säsongen

Vissa av Tivolis restauranger, till exempel Wagamama som har entré från Tietgensgade, har öppet även utanför säsongen.

Detta gäller även restaurang Herman, Nimb Brasserie, Nimb Bar & Vinotek i huset Nimb och ett antal andra restauranger och caféer.

Konserter ges i både Glassalen och Konsertsalen även då Tivoli har stängt.

Övernatta på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel är det första temahotellet i Köpenhamn. Här får du en upplevelse utöver det vanliga. Alla rum är i mer eller mindre mån inspirerade av Tivolis värld, och samtidigt har hotellet alla faciliteter du kan önska dig av ett hotell.

Prova också restaurang Sticks’n’sushi på tolfte våningen och njut av stadsutsikten.

Oberoende av om du reser på egen hand eller tillsammans med familj eller vänner kommer du att ha en härlig vistelse här.

Boka din övernattning idag.