Lek och skandinavisk design i fokus på Tivoli Hotel i Köpenhamn

Har din hjärtans kär alltid varit tokig i karuseller och rutschbanor, romantiska gourmetrestauranger och bra konserter?

Passa då på att ge dig själv och din bättre hälft en fantastisk hotellupplevelse på Tivoli Hotel med tillhörande entrébiljett till Tivoli.

Hotellet erbjuder en rejäl frukostbuffé, och på tolfte våningen hittar du vår skybar och den vackert inredda restaurangen Sticks’n’Sushi, där ni kan välja att äta er middag medan ni skådar ut över stadens tak.

En hotellupplevelse med avslappning och upplevelse

Hotellet är ritat av den välkände arkitekten Kim Utzon, som inspirerats av det svenska landskapet. Hotellets rum är tematiskt inredda med färger och mönster hämtade från Tivolis universum.

Vissa rum har förlänats det lilla extra i sin inredning och fått ett temaanslag från Tivolis musikkår och från pantomimfiguren Columbine. Alla rum har bekväma sängar och skandinaviska täcken som varsamt smyger sig runt din kropp medan du sover.

På hotellet kan ni dessutom passa på att utnyttja vårt fitnesscenter, swimmingpool och inom- och utomhuslekplatsen. I lekrummet hittar ni några av de magiska speglarna som en gång fanns i det gamla lustiga huset (Hurlumhej) på Tivoli.

Köpenhamn – en stad att förälska sig i

Förutom den helt oöverträffade hotellupplevelsen och Tivoli-utflykten har Köpenhamn mycket mer att bjuda på. Hur mycket ni hinner med beror självklart på hur lång tid ni har på er.

Varje stadsdel har sin charm så låter er absolut inspireras av de arrangemang eller utställningar som är aktuella just för ögonblicket, och promenera runt i de små parkerna, på de smala gatorna och i de olika stadsdelarna – det är här ni hittar stadens själ.

Ni kanske ska hyra en cykel, eller ta tåget till Humlebæk för att besöka konstmuséet Louisiana.

Ta en liten paus här och där, och studera staden från de platser där det i princip är möjligt att se ”flera lager” av Köpenhamn, vilket bland annat gäller för Dronning Louises Bro, Knippelsbro och Operahuset där man kan se över till Amaliehaven eller Slotspladsen där man har utsikt över Frederikskirken.

Börja se fram emot att uppleva staden och övernatta på hotell i Köpenhamn.