Övernattning i Köpenhamn

Boka rum på Tivoli Hotel – hotellet med Tivoli-tema som har en rent sagolik stämning att erbjuda sina gäster.

Hotellets högklassiga arkitektur, inredning och lyxiga faciliteter är enbart dessa nog för att definiera standarden för en helt oförglömlig hotellupplevelse.

Hotellet har 679 rum – inredningen i samtliga bär prägel av Tivolis universum.

På hotellets tolfte våning hittar du restaurangen Sticks’n’Sushi i Harbour Tower och MASH Penthouse i City Tower. Båda restaurangerna har terrass och skybar som erbjuder en makalös utsikt över staden

Tivoli

Under 2010 besökte ungefär 3,7 miljoner gäster Tivoli. Tivoli är ännu ett oerhört populärt utflyktsmål och har något att erbjuda både stora och små.

Även om det bara är barnen som är sugna på detta med snurriga karuseller och andra åkattraktioner kan du själv ha det mysigt bara genom att ta en promenad – njut av den vackra parken eller lyssna på någon av de konserter som anordnas på Plænen de flesta fredagskvällar under sommarsäsongen.

Var ligger Tivoli Hotel?

Tivoli Hotel ligger på Kalvebod Brygge, alldeles vid stadsdelen Vesterbro. Ett dynamiskt område som under de senaste åren utvecklats något otroligt.

I synnerhet Kødbyen har blommat upp med mängder av olika restauranger, nattklubbar, gallerier och allehanda affärsliv. Även Istedgade vimlar av butiker i mängder och livliga caféer, som verkligen har förmåga att locka fram ett vårligt leende på läpparna.

Utnyttja Tivoli Hotel som bas medan du lever livet i Köpenhamn.